Visszakerült Negredo a Valenciába

2015. December 9. Wednesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Alvaro Negredo
Gary Neville még csak kevés ideje lett a Valencia edzője, de már egy igen fontos mérkőzés vár rá, mivel csapata számára a továbbjutás a tét a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában.

A Valencia 5 forduló alatt csak 6 pontot szedett össze, így jelenleg csak a harmadik a már biztosan elsőként végző Zenit, valamint a 7 pontos Gent mögött. Az utolsó fordulóban a Valencia hazai pályán fogadja az utolsó helyezett, és a továbbjutásra már reménytelen Lyont, miközben a Gent a Zenitet látja vendégül. Amennyiben a Valencia győz a Lyon ellen, és a Gent nem tudja begyűjteni mind a három pontot az oroszok ellen, akkor a spanyol csapat másodikként bejut a nyolcaddöntőbe.

A Valencia a hétvégén nagyot harcolt a spanyol bajnokságban a listavezető Barcelona ellen, és ezért egy 1-1-es döntetlen lett a jutalma. A Barca elleni eredmény önbizalmat adhat a csapatnak a Lyon ellen, és újra ott lesz a keretben a spanyol válogatott csatár, Alvaro Negredo, akit Gary Neville reaktivált.

A 30 éves csatár kegyvesztett lett Neville elődjénél, Nunónál, aki utoljára október 4-én, a Bilbao elleni bajnokin számított rá. A mostani bevetése viszont növelheti a Valencia esélyeit, még úgy is, hogy az elmúlt években nem sikerült megközelítenie a 2012-2013-as idényét, amikor 25 gólt termelt a Sevillában.

Negredóval ellentétben Rúben Vezo nem lehet ott a pályán eltiltás miatt, míg Diego Alves, Rodrigo, André Gomes, Lucas Orban és Antonio Barragán sérülés miatt hiányoznak majd a Lyon ellen. A két csapat franciaországi meccsén Szofiane Feguli góljával 1-0-ra győzött a Valencia.

A szerdai találkozón a Valencia győzelmére 1.44 a szorzó, a döntetlenre 4.75, a Lyon sikerére 8.00.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply