A Villánál a QPR-t sem írják le

2014. October 26. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Philippe Senderos
Philippe Senderos, az angol Premier League-ben szereplő Aston Villa védője úgy véli, a hétfői, Queens Park Rangers elleni bajnoki is legalább olyan nehéz lesz, mint a Chelsea elleni.

 

A Villának nem volt könnyű sorsolása, sorrendben a Liverpoollal, az Arsenallal, a Chelsea-vel, a Manchester Cityvel és az Evertonnal, tehát a legutóbbi szezon első öt helyezettjével találkozott az elmúlt hetekben. A birminghamiek csupán három pontot szereztek a 15-ből, a Liverpool verték meg idegenben 1-0-ra, de aztán a másik négy sztárcsapattól kikaptak, úgy, hogy egyetlen gólt sem szereztek, de 11-et kaptak.

Hétfőn a sereghajtó QPR-hoz látogatnak Senderosék, és a svájci védő nem számít könnyű meccsre, annak ellenére, hogy a Loftus Road-iak idén még csak négy pontot szereztek nyolc mérkőzést követően.

“Nem voltak könnyű meccseink a közelmúltban, de hibába esik az, aki másként tekint majd a Queens Park elleni találkozóra, hiszen ez legalább olyan kemény lesz, mint egy topcsapat elleni” – mondta Senderos, aki idén hét összecsapáson lépett pályára. “Tudjuk, hogy a QPR számára már nagyon érik egy győzelem, hiszen láttuk, milyen jól játszottak a Liverpool ellen, több jó játékosuk is van, akikre nagyon oda kell figyelni.”

A Rangers a liverpooliaktól úgy kapott ki 3-2-re, hogy a 87-ben percben szerezte meg az egyenlítő találatot az 1-1-hez, majd a harmadik gólt a 95. minutumban kapta. A QPR két öngólt is vétett, így tényleg csak a balszerencsének volt köszönhető, hogy egy pontot sem szerzett a tavalyi ezüstérmes ellen.

A Queens Park Rangers sikerét 2.37 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.30, a vendég Aston Villa győzelmére pedig 3.30 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply