Világklasszis kapusa van a Cardiffnak

2014. February 13. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Ole Gunnar Solskjaer, a Cardiff City vezetőedzője szerint a kapus, David Marshall mentette meg a csapatot az Aston Villa elleni vereségtől az angol labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában.

 

David Marshall

Marshall minden meccsen bemutat egy-két bravúrt.

A Swansea Cityvel szembeni vereséget követően a Cardiff City az Aston Villát fogadta kedden este a Premier League-ben, és játszott 0-0-s döntetlent a birminghami csapattal. A Cardiff kapusa, David Marshall a második félidő hosszabbításában hatalmasat védett, elindult jobbra, de még sikerült visszanyúlnia Andrea Weimann közeli kapáslövésére, és kitolnia a labdát a bal felsőből, megmentve ezzel egy pontot a hazaiaknak. Ole Gunner Solskjaer, a Cardiff vezetőedzője nem is győzte magasztalni kapusát a mérkőzés után.

“Azt hittem gól, de aztán kiderült, hogy David Marshall áll a kapunkban. Hihetetlen, hogy mikre képes, ez nem az első ilyen bravúros védése volt, majdnem minden meccsen van egy-egy fantasztikus hárítása, rengeteg pontot mentett már meg nekünk” – fogalmazott Solskjaer, igaz, a Cardiff így is csak az utolsó előtti, 17. helyen áll a tabellán.

Paul Lambert, az Aston Villa vezetőedzője is kitért Marshall teljesítményére. “Marshyt még a Celticből ismerem, mindig is lenyűgözött a bravúrjaival. Most is volt két világklasszis védése, de játszott már a Nou Campban is a Barcelona ellen, ott is világklasszis szinten védett.”

A korábbi Manchester United-játékos, Solskjaer elégedett volt középső védőpárosával is. “Steven Caulker és Ben Turner párosa szintén remekül működött ma, jó bizonyíték erre az, hogy nem kaptunk gólt. Ennél többet nem is kérhettem volna tőlük.”

A Cardiff a következő fordulóban a Hull Cityt fogadja, a hazaiak győzelmére 2.40 az odds, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére pedig 2.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply