Vidics előnyére változik

2015. January 17. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Nemanja Vidic
Roberto Mancini szerint a szerb védő hozzáállása sokat javult, ráadásul a Genoa elleni teljesítményével meggyőzte a vezetőedzőt arról, hogy még nem érdemes lemondani róla.

 

Vidics az Old Traffordon a világ egyik legjobb hátvédjévé vált, hosszú időn keresztül fel sem merült a távozása. Azonban az immár 33 éves játékosra nyáron nem tartott igényt a Manchester United, az Inter pedig még látott fantáziát benne. A milánóiak leigazolták a szerbet, akit a védelem oszlopának szántak, de gyorsan kiderült, hogy a kék-feketék rossz lóra tettek.

A hírek szerint Vidics hozzáállása nem volt megfelelő, ráadásul nem tudta megszokni a Walter Mazzarri által megálmodott felállást, így mindössze 10 bajnokin volt kezdő, az utóbbi időben pedig már egyértelműen kiszorult az Interből.

Ez az állapot Roberto Mancini kinevezésével sem változott, bár az új vezetőedző szerint egyre több pozitív jel mutat arra, hogy Vidics kezd beilleszkedni.

“Vidics sokkal jobb állapotban van, nem csak fizikailag változott előnyére, de mentálisan is sikerült előrelépnie, már sokkal jobb a hozzáállása. Örülünk neki, hogy velünk van, és annak, ahogyan a múlt héten teljesített” – utalt Mancini a Genoa ellen 3-1-re megnyert találkozóra, amelyen két hónap után ismét szerepet kapott a szerb védő.

Az Inter az Empoli vendége lesz szombaton a Serie A-ban: a hazai győzelem oddsa 3.50, a döntetlenre 3.25, a vendégek sikerére 2.20 a szorzó.

A két csapat elmúlt tíz meccséből nyolcat az Inter nyert meg, kettőt az Empoli, döntetlent legutóbb 1998-ban játszott egymás ellen a két gárda.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply