Vidics a szezon végén távozik

2014. February 7. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Nemanja Vidic

Nemanja Vidics megerősítette, nem hosszabbítja meg szezon végén lejáró szerződését az angol Premier League-ben szereplő Manchester Uniteddel. A védő iránt az olasz Inter és a francia Monaco is érdeklődik.

Vidics 2006-ban csatlakozott a “vörös ördögökhöz” az orosz Szpartak Moszkvától, és a világ egyik legnépszerűbb együttesével többek között öt bajnoki címet és egy Bajnokok Ligája-trófeát is nyert. Nyolc év után azonban a távozás mellett dönt a szerb, akit az Inter és a Monaco is hív, és nem is tagadta, vannak jó ajánlatai. Azt azonban határozottan kijelentette, biztosan országot is fog váltani.

“Ez az utolsó évem a szerződésemből, nyolc fantasztikus idényt töltöttem el a klubnál” – mondta Vidics hivatalos közleményében. “Ezek az évek mindig is karrierem legjobb időszakát fogják eszembe juttatni. Soha nem gondoltam volna, hogy 15 trófeát is sikerül nyernem, a moszkvai estét pedig nem fogom elfelejteni, azok az emlékek bennem és a szurkolókban is tovább fognak élni. Ugyanakkor úgy döntöttem, hogy a szezon végén továbbállok. Szeretnék új motivációt magamnak, karrierem hátralévő éveiből a legjobbat kihozni magamból.”

“Elég szerencsésnek mondhatom magam, hogy a Manchester Unitedben játszhattam ilyen sokáig, éppen ezért nem is gondolkodom azon, hogy egy másik angol együttesbe szerződjek.”

Vidics hozzátette, a szezon hátralévő részében minden erejével azon lesz, hogy a lehető legtöbbet tudjon segíteni a Unitednek céljai elérése érdekében. David Moyes legénysége szeretne az első négyben zárni, hogy jövőre is ott legyen a Bajnokok Ligájában, ehhez viszont nem szabad több pontot hullajtania. A hétvégén a Fulhamet látja vendégül a Manchester, a kiesés ellen menekülő londoniak ellen pedig szinte kötelező a győzelem.

A Manchester United győzelmét vasárnap 1.20 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 7.00, a Fulham sikerére pedig 19.00 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply