Végül az Interben kötött ki Kondogbia

2015. June 21. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Roberto Mancini
Mindkét milánói klub versengett a fiatal francia focistáért, aztán végül az Internél kötött ki.

Az AC Milan már egy hete próbálta lezárni a 22 éves játékos átigazolását, és úgy látszott, hogy a piros-feketéknek sikerül is ez. Azonban hiába utazott Monte-Carlóba Adriano Galliani, csütörtökön a megbeszélés nem vezetett eredményre.

Roberto Mancini, az Inter vezetőedzője, szintén szemet vetett Geoffrey Kondogbiára. A kék-feketék pedig pár nap alatt megegyeztek a Monacóval, így a francia válogatott középpályás néhány napon belül csatlakozik a milánóiak keretéhez. A híresztelések szerint az Inter hajlandó megadni a Monaco által kért 35 millió eurót, melyet a Milan soknak talált. Kondogbia négy évre írt alá új klubjához, gázsija pedig 4 millió euró szezononként.

A francia válogatott a Lens-ban kezdte karrierjét, majd a Sevillához és után a Monacóba igazolt, ahol 49 bajnokin lépett pályára két szezon alatt.

A hírek szerint a Milan könnyen elveszítheti egy másik kiszemeltjét is, hisz kiderült, hogy Jackson Martinez az Atletico Madriddal is tárgyal. Bár a Porto klasszisa már megegyezett a Milannal, de a felek még nem írták alá a megállapodást, a madridiak pedig beugróként igyekeznek megszerezni a játékost.

A Milan olasz bajnoki sikerének a szorzó a következő szezont illetően 10/1, míg az Inter Serie A-s győzelmére 16/1, a Juventus címvédésére 4/7.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply