Leigazolta Gomezt a Liverpool

2015. June 21. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Brendan Rodgers
Joe Gomez, a 18 éves védő hosszú távú szerződést kötött a Liverpoollal, ő már a negyedik nyári igazolása a klubnak.

Fiatal kora ellenére, Joe Gomez az elmúlt szezonban alapember volt a Charlton Athleticben, 21 bajnoki meccsen lépett pályára. A korosztályos angol válogatott alappillérét több élvonalbeli együttes is figyelte, azonban szombaton a Liverpool bejelentette, hogy leigazolta a fiatal tehetséget. Gomez szerződéséről csak annyit mondott el, hogy hosszú távra szól, az angol sajtó azt feltételezi, hogy a labdarúgó 5 millió euróért váltott klubot.

“Egy álmom vált valóra, az egész annyira hihetetlen, hogy még fel sem tudtam fogni. De nagyon izgatottan várom már a bajnokság rajtját.” – nyilatkozta Gomez.

“Ismerem a Premier League-et, és reményeim szerint gyorsan alkalmazkodom majd. Tudom, hogy keményebb és gyorsabb, de én kész vagyok fejlődni” – mondta még az U19-es angol válogatott.

A fiatal játékos azt is hozzátette, hogy Brendan Rodgers személye nagy szerepet játszott döntésében. Ő úgy gondolja, hogy a szakember a biztosíték arra, hogy nem fog elszállni a fiatalon megkapott nagy lehetőségtől.

Gomez új együttese a 6. helyen zárt a Premier League elmúlt szezonjában, ezért az Európa Ligában szerepelhet. Arra, hogy a Liverpool nyeri az angol bajnokságot a szorzó 20/1, míg az EL-diadalára 14/1.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply