Végre elégedettek Balotellivel

2015. September 24. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Balotelli
A Milan kedden háromgólos előnyről éppen hogy csak megverte az Udinesét az olasz bajnokságban, Mario Balotelli kezdőként remekelt a mérkőzésen.

A Milan nem túl biztatóan kezdte az idényt, de lassan formába lendül, az első meccsek bizonytalansága után kedden egy félidőt már jól focizott a csapat. Sinisa Mihajlovic együttese Udinében gyorsan megnyugtató előnyre tett szert, Mario Balotelli először kezdett régi-új csapatában, azonnal remekbeszabott szabadrúgással hálálta meg, majd Giacomo Bonaventura duplázta meg az előnyt. A szünet előtt Cristian Zapata háromra növelte az előnyt, de az Udinese nem adta fel. Szünet után néhány perc alatt kettőt lefaragtak a hátrányukból a hazaiak, és később adódott lehetőségük az egyenlítésre is, végül a Milan megtartott egy gólt az előnyéből.

A mérkőzés után Mihajlovic kiemelte a Liverpooltól kölcsönvett csatár teljesítményét.

“Nagyon jó meccse volt, jól tartotta a labdát, nagyon sok szabálytalanságot követtek el ellene. Mindig kész a megmérettetésre, ő volt a mérkőzés embere, mind a játéka, mind a hozzáállása alapján. Egyszerűen tökéletes volt” – mondta Mihajlovic, aki most először elégedetten beszélt csapatáról is.

“Az első félidő nagyon jó volt, egyoldalú volt a meccs. A szünetben mondtam a srácoknak, hogy egy meccs nem 45, hanem 90 percből áll, ám a szünet után nagyon váratlanul kaptuk a gólt, ami miatt megrémültünk, úgy hiszem, hogy ezt a félelmet még a bizonytalanság szülte” – mondta a szerb szakvezető.

A Milan vasárnap a Genoa vendégeként tovább javíthat: a hazai győzelem szorzója 3.00, a döntetlenre 3.25, a vendégek győzelmére 2.37 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply