Rekordok sorát döntötte meg Lewandowski

2015. September 24. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski kilenc perc alatt öt gólt szerzett a Wolfsburg elleni rangadón, még senki nem volt ilyen hatékony ilyen rövid idő alatt a Bundesligában.

A Bayern nagyon magabiztosan kezdett a Bundesligában és már túl van a hétközi rangadón is, simán, 5-1-re verte a Wolfsburgot.

A szünetben becserélt Robert Lewandowski ezen a mérkőzésen megállíthatatlan volt, a vendégek szereztek vezetést, de a wolfsburgi védelem semmit sem tudott kezdeni a lengyel csatárral, aki az 51. és a 60. perc között öt gólt szerzett tíz labdaérintésből. Lewandowski ezzel megjavította a német élvonal leggyorsabb mesterhármasának, mesternégyesének és mesterötösének a rekordját. A támadó az első a Bundesligában, aki csereként beállva ért el öt találatot.

“Ez egyszerűen őrület, ez az öt gól fantasztikus” – lelkendezett saját játékának Lewandowski, aki szerint nem kapott semmilyen különös utasítást Josep Guardiolától beállítása előtt.

Sűrű a programja a bajoroknak, szombaton a bajnokságban a Mainz lesz az ellenfél, míg jövő héten a BL-ben a Dinamo Zagreb elleni meccs következik.

A Mainz sikerének a szorzója 12.00, a döntetlenre 6.00, a Bayern München győzelmére 1.22 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply