Végleg elhagyja a Milant Robinho

2015. May 14. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Robson de Souza Robinho
Robinho az elmúlt évet kölcsönben a Santosban töltötte, úgy néz ki, hogy a dél-amerikai egyesület végleg megszerzi a támadó játékjogát.

Robinho pályafutása során a legjobb európai klubokban szerepelhetett, ám a brazil egyik állomáshelyén sem tudott gyökeret verni. A brazil támadó az évek során a Santos után a Real Madridban, a Manchester Cityben és Milanban is szerepelhetett, de egyik helyen sem voltak maradéktalanul elégedettek a 96-szoros válogatott labdarúgóval. Manchesterből és Milánóból is kölcsönbe került nevelőegyesületéhez – 2010 után tavaly nyáron is visszakerült hazájába.

Ezúttal a jelek szerint végleg, ugyanis a Milan bejelentette, hogy sikerült megegyezni a játékossal, aki a nyártól már végleges szerződéssel szerepelhet a Sao Pauló-i klubban.

“A Milan megerősíti, hogy a klub közös megegyezéssel szerződést bont Robinhóval, aki június 30-tól szabadon igazolhat bárhová. A Milan köszönetet mond Robinhónak, a teljesítményért és a gólokért” – szól a milánói klub bejelentése.

A 31 éves brazil 2010-ben igazolt a Milanhoz, amelynek színeiben 144 meccset teljesített, és 32 gólt szerzett. A hírek szerint Robinho már megegyezett a Santosszal, és továbbra is nevelőegyesületében fog szerepelni.

Robinho a brazil bajnokság hétvégi körében a Cruzeiro ellen bizonyíthat. A pontvadászat első körében a Santos 1-1-es döntetlent játszott az Avaí otthonában, a Santos gólját Robinho szerezte. A Cruzeiro az első fordulóban kikapott a Corinthainstól.

A Santos sikerének az oddsa 19/20, a döntetlenre 23/10, a Cruzeiro győzelmére 3/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply