Végleg a Napolié Jorginho

2015. June 27. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Jorginho
Megvásárolta a Napoli Jorginho játékjogát a Veronától, a brazil játékos hisz abban, hogy a csapat új trénere is számítani fog rá.

Jorginho Brazíliában született, de már tizenéves korában Olaszországba került, és a Verona futballistája lett. A középpályás főszereplő volt csapata élvonalba kerülésében, majd ott is letette a névjegyét. A tavalyelőtti szezon első felében 18 meccsen 7 gólt szerzett, jó teljesítménye miatt a Napoli is felfigyelt rá. A Verona és a Napoli megosztozott Jorginho játékjogán, a középpályás az elmúlt másfél szezont Nápolyban töltötte.

A 2014/2015-ös idényben már nem volt alapember Rafa Benítez együttesében, aztán a spanyol edző távozott, ennek ellenére a Napoli igényli a brazil szolgálatait. Az egyesület úgy döntött, hogy megszünteti a dupla szerződést, és teljes egészében megszerzi a labdarúgót.

Az úz vezetőedző, Maurizio Sarri is igényt tart a középpályás szolgálataira, és Jorginho reméli, hogy az új tréner főszerepet szán számára. Sarri érkezése után már két játékos is jött a Napolihoz, a kapus Pepe Reina mellett a középpályás Mirko Valdifiori.

Az utolsó szezonban a Napoli lemaradt a dobogóról a Serie A-ban, így ősztől az Európa Ligában fog játszani.

A Napoli bajnoki címének a szorzó 9/1, az Európa Liga sikerére 14/1, arra, hogy a Juventus megvédi a címét az olasz bajnokságban, 4/7.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply