Védekező Real Madridra számít Simeone

2016. May 22. Sunday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Diego Simeone
Az Atletico Madrid mestere szerint a Real Madrid ellentámadásokra fog építeni a BL-döntőben, míg saját csapatától a szokott agresszív harcmodort várja.

A két madridi alakulat 2014-hez hasonlóan egymás ellen lép pályára a legrangosabb európai kupasorozat fináléjában, két éve a királyiak 4-1-re diadalmaskodtak hosszabbítás után. Ebben a sorozatban az Atletico a Bayern Münchent ejtette ki az elődöntőben, míg a Real a Manchester Cityn keresztül jutott a döntőbe.

Diego Simeone csapata két éve a bajnoki címmel vigasztalódott, idén azonban lemaradt a pontvadászat első helyéről. Az argentin szakember úgy érzi, hogy a királyiak az elődöntőhöz hasonlóan óvatos felfogásban lépnek majd pályára, és elsősorban a biztos védekezésre helyezik a hangsúlyt.

“Arra, számítok, hogy ugyanolyan felfogásban játszanak majd, mint az elődöntőben a Manchester City ellen. Casemiro biztonságot nyújt a védekezésben, és megkönnyíti a kontrák létrejöttét, a Real minden BL-meccsén ezzel operált. A City ellen nagyon határozott taktikával nyertek” – mondta Simeone, aki azt is elárulta, hogy az Atleticótól mire számíthat az ellenfél a döntőben.

“A mi taktikánk valami új, ezen a meccsen is az intenzív játékstílussal lépünk pályára” – mondta Simeone. “50-50 százalék lesz az esély, mindkét csapatnak megvan a lehetősége, mi nagyon elhivatottak vagyunk.”

A május 28-án Milánóban megrendezésre kerülő BL-döntő kapcsán a Real Madrid sikerére a szorzó 2.40, a döntetlenre 3.10, az Atletico Madrid győzelmére 3.10.

A két csapat őszi bajnokiján 1-1-es döntetlen született, míg a tavaszi találkozót az Atletico Madrid nyerte 1-0-ra a Bernabeuban.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply