Van Gaal szerényen vágott neki új feladatának

2014. July 18. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Van Gaal
Még nincs egy hete sem, hogy Louis van Gaal a világbajnokság bronzmeccsén irányította a holland válogatottat, de máris munkába állt Manchesterben.

 

Van Gaalt már jóval a vb előtt kinevezték a Manchester United menedzserévé, de a szakember a világbajnokság végéig nem állt munkába, befejezte ténykedését a holland válogatott élén. A szakember sikerrel, egy harmadik hellyel zárta a vébét, majd azonnal Manchesterbe utazott, és megkezdte a munkát a Uniteddel.

Szerdai első munkanapját követően csütörtökön már sajtótájékoztatót is tartott, ahol vázolta elképzeléseit a jövővel kapcsolatban. Bár eddig minden bajnokságban, ahol korábban megfordult bajnokságot tudott nyerni (Hollandiában az Ajax, Spanyolországban a Barcelona, Németországban a Bayern kispadján), a holland szakember most szerényen beszélt célkitűzéseiről.

“A tőlem telhető legtöbbet megteszem a csapatért. Jóslásokba nem bocsátkozom, mert sosem lehet tudni, mit hoz a jövő. Fel kell készítenem a világ egyik legjobb csapatát, és ez nem könnyű feladat, de karrierem során oldottam már meg nehéz feladatokat. A jövő fogja megmondani, hogy képes leszek-e ismét bajnokságot nyerni” – jelentette ki Van Gaal.

A United eddig két játékost igazolt, Luke Shaw a Southamtponból, Ander Herrera a Bilbaótól érkezett, és Van Gaal egyelőre meg akarja adni a bizonyítás lehetőségét a jelenlegi kerettagoknak, mielőtt újra szétnéz az átigazolási piacon.

“Előbb látnom kell, hogyan alkalmazkodnak a játékosok a filozófiámhoz. Legtöbbükkel még nem dolgozam együtt, idő kell ahhoz, hogy összeszokjunk” – így a szakember.

A United augusztus 16-án a Swansea ellen kezdi meg a szezont, győzelmére 1.40 az odds, a döntetlenre 4.75, a vendégek sikerére 7.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply