Van Gaal óvatosságra int

2015. January 1. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Wayne Rooney
Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere szerint nem szabad leírni a csütörtöki ellenfelet, a Stoke Cityt, amely a két együttes legutóbbi bajnokiján is megnehezítette a manchesteriek dolgát, akik hazai pályán csak 2-1-e tudtak akkor nyerni.

 

A Manchester United gyengén kezdte a szezont, azóta azonban magára talált, és bár az utolsó három bajnokijából kettőt nem tudott megnyerni, de kilenc meccs óta veretlen, és a harmadik helyen tanyázik a tabellán, tíz pontra van a listavezető Chelsea-től és hétre a városi rivális, második helyezett Manchester Citytől. A következő fordulóban, csütörtökön a Stoke Cityhez látogat a csapat, ahhoz a Stoke-hoz, amely a legutóbbi két meccsét megnyerte, így feljött a 11. helyre a tabellán.

Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere óva inti játékosait és a szurkolókat is, hogy lebecsüljék az újévi ellenfelet.

“Emlékszem arra a meccsre, amikor otthon játszottunk az idén a Stoke-kal, és a hajrában erősebbek voltak, mint mi, így nagyon oda kell figyelnünk. Igaz, akkor nem volt még ekkora összhang a játékosaim között. Azóta sokat fejlődtünk, mindenki láthatja, hogy kezdünk magunkra találni, de azért a sérültek nagyon fognak hiányozni” – utalta Van Gaal arra, hogy Angel di Maria, Marouane Fellaini, Marcos Rojo és Daley Blind sem játszhat, felépült viszont Luke Shaw, Chris Smalling és Rafael is, így akár mindannyian pályára léphetnek a Stoke ellen.

Mark Hughes, a Stoke menedzsere nem számíthat a sérült Steve Sidwell, Phil Bardsley, Stephen Ireland, Bojan Krkic négyesre, míg Jonathan Walters meggyógyult betegségéből.

A csütörtöki meccsen a hazai pályán játszó Stoke győzelmére 4.50 az odds, a döntetlenre 3.60, a Manchester United sikerére pedig 1.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply