Unalmas döntetlen a rangadón

2014. February 13. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Arsene Wenger

Az Arsenal és Manchester United unalmas döntetlent játszott egymással, a két edző, Arsene Wenger és David Moyes mégis megtalálta a pozitívumokat, és elégedetten nyilatkoztak a meccs után.

 

Az angol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szerdai játéknapján a viharos időjárás miatt elhalasztották a Manchester City-Sunderland és az Everton-Crystal Palace mérkőzéseket. Lejátszották viszont a forduló rangadóját, az Arsenal-Manchester United találkozót, amelyen nem született gól. A 0-0-s döntetlennel az Arsenal maradt a második a tabellán, egy pontra van a listavezető Chelsea-től, viszont a harmadik Manchester City egy meccsel kevesebbet játszott, és meg is előzheti az Ágyúsokat, míg a ManUnited a hetedik a bajnokságban.

Arsene Wenger, az Arsenal menedzser szerint az volt a legfontosabb, hogy a múlt héten a Liverpooltól elszenvedett súlyos vereség után ezúttal ne kapjon ki a csapat, ez sikerült, és ezért elégedett. “Megnyerhettük volna a meccset, de nagyon kevés helyzet akadt a találkozón. A védekezésre nagy hangsúlyt fektettünk, mert szombaton sok gólt kaptunk, de az MU is a szilárd hátsó alakzatra törekedett. Fontos volt, hogy ne veszítsünk” – mondta a francia szakember, aki szerint, ha kitámadtak volna, akkor az ellenfél a minőségi támadói miatt könnyen elvihette volna a három pontot Londonból.

David Moyes, a Manchester United menedzsere szerint a játék képe alapján meg kellett volna nyerniük a találkozót. “Szoros meccsen igazságos eredmény született. Minden csapatrészben szeretnénk jobb teljesítményt nyújtani, de jól védekeztünk, és úgy gondolom, hogy irányítottuk a mérkőzést.

Megvoltak a lehetőségeink, hogy megnyerjük a meccset. Az Old Traffordon 1–0-ra nyertünk, és ha valaki azt mondja nekem a szezon elején, hogy négy pontot szerzünk az Arsenal elleni mérkőzéseken, elfogadom” – mondta a skót szakember.

A Manchester United a következő fordulóban a Crystal Palace-hoz látogat, a hazaiak győzelmére 6.00, a döntetlenre 4.00, a vendégek sikerére pedig 1.55 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply