Újra edzett Robben

2015. July 28. Tuesday in Hírek, Német Bundesliga

Arjen Robben
Arturo Vidal nemsokára aláír a Bayern Münchennel, a német klubnál közben egy másik sztár, a régóta sérüléssel bajlódó Arjen Robben ismét edzeni kezdett.

A nyár egyik legnagyobb átigazolása eddig talán Arturo Vidal klubváltása, a 28 esztendős chilei válogatott középpályás napokon belül a Bayern Münchenhez szerződik a Juventustól. Az idén Bajnokok Ligája-döntőt játszó, Chilével pedig Copa Américát nyerő játékos a Twitter-oldalára közzé tett egy róla és ügynökéről készült fotót a repülőről, a következő szöveggel: “Egy új álom… Egy új fejezet… München, jövünk!”

A Bayern ügyvezetője, Karl-Heinz Rummenigge a múlt héten megerősítette, hogy megszületett a megegyezés Vidal leigazolásáról. Pontos árról nem beszélt, de úgy hallatszik, hogy körülbelül 40 millió eurót kap a Juventus.

A hét elején Arjen Robben újra edzésre jelentkezett a Bayernnél. A holland szélső szinte az egész felkészülési idényt kihagyta sérülése miatt.

“Boldog vagyok, hiszen szinte teljes erőbedobással tudtam edzeni. Mindent meg tudtam csinálni és egyáltalán nem éreztem a sérülésemet, bizakodó vagyok a hétvégét illetően” – gondolt arra Robben, hogy szombaton a Bayern München a Wolfsburggal játszik német Szuperkupa-meccset. A bajorok rendes játékidőben elért győzelmére 17/20 a szorzó, a döntetlenre 13/5, a Wolfsburg 90 perc alatt kiharcolt sikerére pedig 3/1.

A Bayern szurkolóknak szintén jó hír, hogy sérüléséből visszatért Dante és Medhi Benatia is, de ők valószínűleg csak a bajnoki rajtra lesznek készen a játékra. Már Javi Martinez is a csapattal edzett, de a középpályás játéka egyelőre még nem biztos a szombati, Wolfsburg elleni Szuperkupa-döntőn.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply