Egy lépésre a Herthától Dzsudzsák

2015. July 28. Tuesday in Hírek, Német Bundesliga

Dzsudzsák Balázs
A Hertha BSC Berlin megegyezett a Dinamo Moszkvával Dzsudzsák Balázs átigazolásáról. Dárdai Pál, a Hertha vezetőedzője úgy érzi, hogy együttese készen áll a Bundesliga kezdetére.

Mióta Dárdai Pál irányította párhuzamosan a magyar válogatottat és a Hertha BSC-t, azóta sokat beszélnek arról, hogy a magyar szakember szeretné a berlini klubhoz hozni Dzsudzsák Balázst. Aztán kiderült, hogy az anyagiak beleszólhatnak ebbe, hiszen a Dinamo Moszkva sokat kér a magyar válogatott középpályásért, de ugyanakkor a focistának is magasak a fizetési igényei.

De lapértesülések szerint a 28 éves szélső pár napon belül hivatalosan is elkötelezheti magát a Herthához. A két klub megállapodott egymással, talán ezzel is magyarázható, hogy a Dinamo Moszkvában Dzsudzsák nem lépett pályára együttese szombati bajnokiján.

Dárdai azt nyilatkozta, hogy a bajnokságban minél előbb szeretne csapatával legalább 40 pontot begyűjteni, hogy ne kelljen izgulni a bennmaradásért. Ugyanakkor azt is elárulta, hogy szeretne együttesével eljutni a Német Kupa döntőjébe is.

A Hertha az Augsburg elleni idegenbeli meccsel kezdi meg a bajnoki szezont, a hazaiak győzelmére 19/20 a szorzó, a döntetlenre 5/2, a berliniek sikerére pedig 11/4.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply