Újra edz Balotelli

2015. December 3. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Mario Balotelli
A Milan csatárát, Balotellit meg kellett műteni, a beavatkozás miatt heteket hagyott ki, ám már készül a visszatérésre, amelyre akár az idén sor kerülhet.

A Milan a nyáron megerősítette a támadósorát, Luiz Adriano és Carlos Bacca mellé érkezett még Mario Balotelli is kölcsönbe. Az olasz támadó éppen a Milant hagyta el a Liverpool kedvéért, de az Anfield Roadon sem ért el komoly sikereket. A csatár kölcsönbe érkezett vissza Milánóba, és eleinte a padon kezdett, de a Milan gyengélkedése apropót adott a bevetéséhez.

Ugyan mindössze három meccsen szerepelt, kétszer volt kezdő, ám hozzáállásával meggyőzte az olasz klubot, amely éppen ezért nagyon várta, hogy az ágyéksérüléssel bajlódó támadó újra pályára léphessen. Ám a hetek csak teltek, Balotelli pedig nem épült fel ágyéksérüléséből, sőt, november végén kiderült, hogy a műtét is elkerülhetetlen.

A beavatkozáson átesett csatárra több hónapos kihagyás várt, ennek némileg ellentmond, hogy már újra edzésbe állt. Az olasz válogatott csatár visszatérésének időpontja még homályos, de maga Balotelli azt reméli, hogy karácsonykor ismét társaival készülhet már.

A Milan kedden nehezen jutott tovább az Olasz Kupában, a Crotone ellen hosszabbításra volt szüksége Sinisa Mihajlovic csapatának, amely vasárnap az újonc Carpi otthonában lép pályára a Serie A 15. fordulójában.

A 19. helyezett Carpi sikerének a szorzója 5.00, a döntetlenre 3.60, a 7. Milan győzelmére 1.75 az odds. Az előző hétvégén a Carpi a Genoát, a Milan a Sampdoriát verte.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply