Újra a pályán Messi

2016. January 23. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Lionel Messi
Két Athletic Bilbao elleni mérkőzés után a hétvégén a Barcelona a Málaga ellen játszik, a katalánoknál ismét ott lesz a többiek között Lionel Messi.

Az immáron ötszörös aranylabdás játékost a Bilbao elleni bajnoki félidejében cserélte le Luis Enrique, miután Messi a combját fájlalta. A Barca edzője 2-0-s vezetésnél nem szeretett volna egy komolyabb sérülést kockáztatni, ezért elővigyázatosságból lekapta a klasszist, aki a hétközi, Bilbao elleni kupameccset ki is hagyta.

A többiek nélküle is vették az akadályt, 2-1-re nyertek a kupanegyeddöntő első felvonásán, ezzel kedvező helyzetbe kerültek a hazai pályán esedékes visszavágó előtt. De azt még megelőzi a Málaga elleni bajnoki, ahol Messi mellett a Bilbao elleni kupameccset vádlisérülés miatt hozzá hasonlóan szintén kihagyó Jeremy Mathieu is tagja a keretnek. Neymar ugyanakkor kihagyhatja a málagai túrát, mert a bal combizmát fájlalja. A Málaga egyébként a legutóbbi három Barca elleni meccséből csak egyet vesztett el, az augusztusit, de előtte a tavalyi szezonban otthon 0-0-ra végzett a katalánokkal, a Nou Campban pedig 1-0-ra győzni tudott.

Ha Neymar végül valóban kihagyja a meccset, a Málaga védőinek akkor is nehéz lesz megismételniük a korábbi remek teljesítményüket, mivel a 10 gólos Messi mellett a góllövőlistát 18 góljával vezető Luis Suárez is azon lesz, hogy megnehezítse a dolgukat. A Barca jelenleg a második helyen áll a bajnokságban az Atlético Madrid mögött, de mivel a hátránya csak két pont, és egy meccsel kevesebbet játszott, így vesztett pontok tekintetében jobban áll. A Málaga a 12. helyről várja a szombat délutáni találkozót, és a közelmúlt Barca elleni bravúrjai mellett abban bízhat, hogy hazai pályán a mostani bajnokságban is jól teljesít, 24 pontjából 15-öt a La Rosaledában gyűjtött.

A Málaga győzelmére a szorzó 7.00, a döntetlenre 4.75, a Barcelona sikerére 1.45.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply