Újpest FC vs. Pécs MFC – 2013/09/29

2013. September 27. Friday in Elemzés, Magyar NB I., OTP Bank Liga, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Újpest FC VS

Magyar NB I.

2013/09/29 18:30 (CET),

Szusza Ferenc Stadion

Pécsi MFC
Liga pozíció: 11 Liga pozíció: 9
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

A forduló utolsó magyar bajnoki mérkőzésének (Újpest FC – Pécsi MFC) elemzése, előtérbe helyezve a statisztikát és a hiányzókat.

Döntetlen nélküli fogadás
Újpesti győzelem | 1.67 Újpesti győzelem | 1.67 Sportingbet Pécsi győzelem | 2.25 Pécsi győzelem | 2.25 Winmasters

A nagy rangadót elveszítette a 4. kerületi együttes, és körülbelül az egész szezon problémáját láthattuk egy meccsen, ami nem más, mint a középpályás-védekezés hiánya. Elég beszédes adat, hogy a ’lila-fehérek’ minden meccsükön gólt kaptak idén az NB 1-ben, aminek az oka nem más, mint a két támadószellemű játékos szerepeltetése a középpálya közepén, ami 4-4-2-ben óriási kockázattal jár. Vasziljevics és Balogh egyébként nagyszerű játékosok, de kéne egy romboló ember is melléjük/mögéjük. A góllövéssel nincs baj, a Diósgyőr elleni meccset leszámítva mindig sikerült gólt szerezniük. A kontrákra építenek, a góljaik nagy részét így szerezték. A házi gólkirály Kabát a héten ünnepelte 36. születésnapját, a Pécs ellen is be fognak találni, csak a mennyiség kérdéses. A kapott gól is garantált, hiszen a Fradi elleni középpálya (Tschibuabua, Balogh, Vasziljevics, Simon és Suljic) csak olyan játékosokból állt, akik inkább támadó szelleműek, a védekezést pedig nem tudta megoldani a 4 védő. Ez vasárnap sem lesz másképp.

A Pécs az MTK, Debrecen és Kecskemét elleni sorozatban elért 3 siker után a Pápa ellen hazai pályán szenvedtek vereséget. Eddigi összes idei NB 1-es meccsükön sikerült gólt szerezniük, és csak egy olyan találkozó volt, amit megúsztak kapott gól nélkül. Lőrincz Emil vezetőedző próbálgatja variálni a támadókat, Fröhlich, Márkvárt, Grumic, Wittrédi és Pölöskei közül válogathat, ez azért elég jól hangzó névsor, a sokszor kapituláló Újpest ellen szinte biztosan betalálnak majd. A házi gólkirály, 6 meccsen 5 gólt szerző középpályás, Koller nem játszhat. Az ő hiánya érződött az előző fordulóban is, most az Újpest vendégeként egy sokkal nehezebb meccsen ez eléggé csökkenti a vendégek esélyeit.

Összegzés:

A meccsre a leírtak alapján két tippem van, a mindkét csapat betalál (1.62 1.62 Unibet) és a döntetlen nélküli Újpest győzelem is 1.7 környékén mozog, érdemes ezeket megjátszani!

Javaslom az általam leírt stratégia alkalmazását, katt ide.

Fogadási tippünk:
Újpest Győzelem | 1.67 Újpest Győzelem | 1.67 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/09/27, 18:19

Related Articles

Leave a Reply