Tottenham Hotspur FC vc. Chelsea FC – 2013/09/28

2013. September 27. Friday in Angol Premier Liga, Elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Tottenham Hotspur FC VS

Angol Premier Liga

2013/09/28 13:45 (CET),

White Hart Lane

Chelsea FC
Liga pozíció: 2 Liga pozíció: 4
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Londoni rangadóval kezdődik szombaton a Premier League 6. fordulója. A két edző korábbi kapcsolata külön pikantériát ad a meccsnek, hiszen a hazaiak mestere, Villas-Boas a vendégek edzőjének tanítványa, ráadásul volt csapata ellen meccsel.

Döntetlen nélküli fogadás
Tottenham Hotspur Győzelem | 1.84 Tottenham Hotspur Győzelem | 1.84 Sportingbet Chelsea Győzelem | 1.95 Chelsea Győzelem | 1.95 Unibet

A szócsata már elkezdődött, Villas-Boas szerint már vége a kapcsolatuknak, és nem barátok többé, míg Mourinho válasza erre csak az volt, hogy őt ez az egész dolog nem érdekli.

A White Hart Lane közönsége elégedett lehet, hiszen a 2013/14-es idényben 4 meccsből 4-szer győzelemnek örülhettek, ráadásul mindig kapott gól nélkül hozták az adott összecsapást! A Bale-ért kapott kb. 100 millió euróval remekül bántak Észak-Londonban, hiszen érkezett Lamela, Eriksen, Capoué, Paulinho, Soldado és Chadli, akik mindannyian a kezdőcsapat tagjai lehetnek. Nagyon együtt van a gárda, a kevésbé fontos Európa Liga meccseket is fölényesen, kapott gól nélkül nyerik a bajnoki mérkőzéseken kevesebb szerephez jutó játékosok alkotta ’B’ csapat. Úgy tűnik minden rendben, az összes kupasorozatot beszámítva a Spurs 9 meccsen 8-szor nyert, 1 gólt kapott. Ki fogadna ellenük!? Rose valószínűleg visszatér a sérüléséből, Lennon és Capoué még mindig sérültek, ők eddig kevés szerepet kaptak. A várható kezdő: Lloris – Walker, Dawson, Verthongen, Rose – Paulinho, Dembélé (Sandro) – Sigurdsson, Eriksen, Townsend (Lamela) – Soldado. A Spurs rengeteg helyzetet dolgozott ki eddig idén, de a befejezés nem az erősségük, a Chelsea ellen talán még kevesebb lehetőségből kell majd gazdálkodniuk.

A Chelseanél Mourinho első dolga volt, hogy az előző szezon legjobbját, Matát gyorsan eltüntesse a kezdőből. Még nem találta meg az első számú csatárát, Torres, Eto’o és Ba is erre a pozícióra pályázik, de egyelőre a bajnokságban egyikük sem talált be, és Mourinho is szóvá tette már gólképtelenségüket a sajtóban. Eddig sikerült legyőzni a Hull Cityt, az Aston Villát, a Fulhamet és a Swindont, tehát a gyengébb csapatokat, de Manchester, Everton, Bayern München és Basel ellen nem sikerült nyerni, ezeken a meccseken 5 gólt kaptak, és csak 3-at rúgtak. Mint már említettem nincs teljes összhang a csapaton belül, ráadásul a héten van Ginkel horrorisztikus sérülést szenvedett, kihagy 6 hónapot. Ramires felépült, és minden bizonnyal a kezdőben kap helyet. A ’kékek’ várható kezdője: Cech – Ivanovic, Luiz, Terry, Cole – Ramires, Lampard – Hazard, Oscar, Schürrle – Eto’o. Nem hinném, hogy az európai topbajnokságok legjobb védelme ellen a Chelsea gólt szerezhet.

Összegzés:

Mivel a Tottenham a kedvenc csapatom, nem lett teljesen szubjektív az elemzés, de én a 2.5-nél kevesebb gólt (1.75 1.75 Sportingbet) és a Tottenham győzelmet döntetlen nélkül csak ajánlani tudom, 1.80 környéki szorzóval. Mint már említettem egy nagyon jó formában lévő csapat játszik majd egy még nem teljesen összeszokott, nagy változáson keresztül menő gárda ellen, ráadásul a hazai pálya előnye is mindenképpen a ’sarkantyúsok’ győzelmét vetíti előre.

Javaslom az általam leírt stratégia alkalmazását, a részletekért kattints ide.

Tippünk a döntetlen nélküli fogadásra:
Tottenham Hotspur Győzelem | 1.85 Tottenham Hotspur Győzelem | 1.85 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/09/27, 22:52

Related Articles

Leave a Reply