Újabb tehetséget igazol a Barcelona

2014. March 7. Friday in Hírek, Német Bundesliga

Marc Andre Ter Stegen

A Barcelona labdarúgócsapatának bejelentése szerint Marc-Andre ter Stegen a katalánoknál folytatja pályafutását, a fiatal német válogatott hálóőr 2019-ig kötelezheti el magát a katalán sztárklubhoz.

 

A 21 éves német kapust már régóta figyelte a Barcelona, és Victor Valdes távozásával annak utódja lehet. A Barcelona a hírek szerint 9 és12 millió euró közötti összegben állapodott meg a Borussia Mönchengladbach-hal, a szerződés részeként a felek megegyeztek két felkészülési edzőmeccs megrendezésében is.

Ter Stegent hatalmas tehetségnek tartják egészen fiatal kora óta, végigjárta a válogatott szamárlétrát, és már bemutatkozott a Nationalelfben is, 2012 óta összesen háromszor léphetett pályára a címeres mezben.

A fiatal labdarúgó leszerződtetésének a hírét Andoni Zubizarreta, a Barcelona sportigazgatója jelentette be. A hírek szerint Ter Stegen ötéves szerződést köthet a Barcelonával, és a nyáron csatlakozik Tata Martino keretéhez.

Ter Stegen korábban már jelezte, hogy nem kíván szerződést hosszabbítani a Borussia Mönchengladbach-hal, és a nyáron távozik. A labdarúgó mönchengladbachi nevelésként 110 tétmeccsen erősítette a Borussia felnőtt csapatát.

Ter Stegen a hétvégén még a német csapat színeiben bizonyíthat, a 7. helyezett Borussia Mönchengladbach a 9. Augsburgot látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 2.30, a döntetlenre 3.25, a vendégek sikerére 3.10 a szorzó.

A két gárda őszi bajnoki összecsapása 2-2-es döntetlennel zárult. Az Augsburg javuló tendenciát mutat, elmúlt 11 bajnokijából csak egyszer kapott ki, míg a Borussia Mönchengladbach elmúlt hat bajnokiján összesen három pontot gyűjtött.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply