Mourinho nagy jövőt lát Balotelliben

2014. March 7. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Mario Balotelli

Jose Mourinho szerint Mario Balotelli még sokat fejlődhet, a Chelsea a hírek szerint komolyan érdeklődik a Milan támadójának leigazolása iránt.

 

A portugál menedzser jól ismerheti az olasz válogatott támadót, hiszen volt edzője az Internél. Mourinho és Balotelli milánói viszonya nem volt felhőtlen, a fiatal támadónak már a portugál szakember irányítása alatt is voltak viselkedési problémái. Ezek a mai napig nem szűntek meg, gyakorlatilag minden klubjánál rengeteg gond volt vele.

A Milanban is ígéretesen kezdett, azonban fél év után kedvét szegte a szurkolók bírálata, az ősszel csak árnyéka volt önmagának. Clarence Seedorf kinevezésével új lendületet kaphat, ám a hírek szerint erre már csak a nyárig lesz szüksége Milánóban, a szezon végén ugyanis nagy valószínűséggel elhagyja jelenlegi csapatát.

A hírek szerint a Chelsea lehet az egyik érdeklődő iránta, a londoniak menedzsere csak a szépre emlékszik a labdarúgóval kapcsolatban.

“Nagy élmény volt vele dolgozni, mindig jó szívvel gondolok vissza azokra az időkre. Egy olyan fiatal gyerekkel, mint amilyen ő volt, mindig vannak hullámvölgyek, a mi kapcsolatunkban is volt” – jelentette ki Mourinho, aki óvatosan fogalmazott azzal kapcsolatban, hogy van-e esély Balotelli Londonba igazolására. A portugál örömmel látná a fiatal játékost, ám azzal is tisztában van, hogy a Milan nem fogja könnyen elengedni egyik legjobbját.

Az angol bajnokság 29. fordulójában a listavezető Chelsea az 5. Tottenham Hotspurt látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.57, a döntetlenre 4.00, a vendégek sikerére 7.00 a szorzó.

A két csapat elmúlt öt Stamford Bridge-i összecsapásából kettőt nyert meg a hazai gárda, három pedig döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply