Újabb nehéz meccs vár a Juventusra

2014. December 12. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Stephan Lichtsteiner
Stephan Lichtsteiner szerint nem engedhet ki a torinói alakulat, mert a hétvégén ismét kemény kihívás vár a Juventusra.

 

A Juventus néhány napon belül két gólnélküli döntetlent játszott, előbb a Fiorentinával a Serie A-ban, majd az Atletico Madriddal a Bajnokok Ligájában. Utóbbinak köszönhetően az olasz gárda továbbjutott a legrangosabb európai kupasorozatban, azonban a torinóiak védője szerint nem lehet megnyugodni, a bajnokságban ugyanis újabb fontos meccs vár Massimiliano Allegri fiaira.

“A Sampdoria nagyon erős, már tavaly is az volt. A csapatuk tele van kemény játékosokkal, nem becsülhetjük le őket, mert a támadójátékuk nagyon erős. És nem feledkezhetünk meg az edzőről, Szinisa Mihajlovicsról, akit én személy szerint nagyon tisztelek. Kemény találkozó vár ránk, a szurkolók segítségére szükségünk lesz” – jelentette ki a Juventus védője.

Lichtsteiner azt is elmondta, hogy jobban érzi magát az Allegri által kitalált négyvédős hadrendben, mint az Antonio Conte által preferált háromvédős felállásban.

“Jobban érzem magam a pályán, ha négyen vagyunk hátul, biztosabb megoldás. A négyvédős felállás egyáltalán nem új nekem, játszottam így a Lazióban, de az első időkben Conte is alkalmazta még ezt a felállást” – tette hozzá Lichtsteiner.

A listavezető Juventus vasárnap kora délután látja vendégül a 4. helyezett Sampdoriát: a hazai győzelem oddsa 1.33, a döntetlenre 5.00, a vendégek sikerére 9.00 a szorzó.

A két csapat elmúlt szezonbeli mindkét bajnokiját a Juventus nyerte, idegenben 1-0-ra, hazai pályán 4-2-re nyert Allegri csapata.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply