Úgy érezte Ancelotti mintha iskolás lenne

2016. July 21. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti győzelemmel mutatkozott be, a Bayern szerdán a Manchester Cityt győzte le, melynek a kispadján a bajorok egykori mestere, Guardiola debütált.

A Bayern München szerdán már második felkészülési meccsét vívta a nyáron, az ellenfél a Manchester City volt, a mérkőzésen mindkét félnél bemutatkozhatott az új vezetőedző. Ancelotti először ülhetett le a Bayern München kispadjára az Allianz Arénában, míg a manchesteriek kispadján először foglalt helyet Josep Guardiola, aki az elmúlt három évben éppen a németeket irányította. A dupla debütálásból az olasz tréner jött ki jobban, miután csapata 1-0-ra legyőzte az angolokat.

“Olyan izgatott voltam, mint az első napomon a suliban. Fantasztikus volt a hangulat, és úgy hiszem, hogy együtt sokra vihetjük” – jelentette ki Ancelotti a meccs után, a bajorok mestere ezúttal elégedettebb is volt, mint a Lippstadt elleni meccs után.

“Soha nem egyszerű nyerni egy olyan erős csapat ellen, mint a Manchester City, így különösen nagy öröm, hogy hazai bemutatkozásomkor, ráadásul a felkészülés korai szakaszában ez sikerült” – mondta az olasz szakember.

A Bayernnek még a Landshut ellen lesz egy felkészülési meccse Európában, azután viszont az Egyesült Államokba utazik a keret, ahol a Milan, az Inter és a Real Madrid lesz az ellenfél. A bajorok első tétmeccse a Borussia Dortmund elleni Szuperkupa-találkozó lesz.

A dortmundiak sikerére a szorzó 3.30, a döntetlenre 3.50, a müncheniek győzelmére 2.10.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply