Tottira kezdőként számít Spalletti

2016. February 21. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Francesco Totti
A Roma csapatkapitánya vasárnap ismét kezdőjátékos lehet, Luciano Spalletti szerint a leglényegesebb, hogy kielemezzék a Real Madrid elleni vereség okait.

A Roma jóval komolyabb célokat tűzött ki a szezon előtt annál, amiért jelenleg harcban áll. Az olasz fővárosi gárda a bajnoki cím egyik esélyese volt még a nyáron, ám Rudi Garcia irányításával nem tudott megfelelni az elvárásoknak. A rómaiak hosszabb ideje nem állnak Bajnokok Ligája-indulást érő helyen a bajnokságban, szerdán pedig a Bajnokok Ligájában is nehéz helyzetbe kerültek. A nyolcaddóntő első meccsén a Roma hazai pályán 2-0-ra kikapott a Real Madridtól.

Azonban a szezon közbeni edzőváltás után javulást mutatnak az eredmények, a Roma zsinórban négy bajnokit nyert meg, és már csak két pont választja el a dobogó alsó fokától. A Garciát váltó Luciano Spalletti ugyanakkor a legfontosabb feladatnak most azt tartja, hogy a fejlődés érdekében kielemezzék a spanyolok elleni vereség okait.

“Azzal kell kezdeni, hogy kielemezzük, mi is történt a Real Madrid ellen. Mindent nyíltan kell vizsgálni, a jó és a rossz dolgokat is” – jelentette ki Spalletti, aki szerint Totti ismét alapember lehet, ha képes fizikailag is megfelelni az elvárásoknak. “Jelenleg Totti állandóan edz, az én véleményem szerint kész a játékra. Megvan rá az esély, hogy akár kezdő is legyen vasárnap.”

A 4. helyezett Roma a Serie A 26. fordulójában vasárnap a Palermót látja vendégül: a hazai győzelemre a szorzó 1.28, a döntetlenre 5.50, a vendégek sikerére 10.50.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply