Hiddink utódjára nehéz feladat vár

2016. February 21. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Guus Hiddink
Guus Hiddink szerint a Chelsea már nem tartozik az európai foci élvonalába, a holland nem jósol könnyű jövőt utódjának a Stamford Bridge-en.

A londoniak tavaly májusban bajnoki címet ünnepelhettek, ám Jose Mourinho csapata nem tudta átmenteni formáját a jelenlegi idényre. A Chelsea a bajnokság kezdetétől csak szenved, nem képes jó formáját állandósítani, a bukdácsolás eredményeképpen a klub decemberben edzőt váltott. A portugál második távozása után Guus Hiddink másodszor vette át a csapatot, és a pletykák ellenére továbbra is kitart amellett, hogy csak a szezon végéig irányítja a londoniakat.

A Chelsea a hollanddal sem kezdett szárnyalásba, bár a bajnokságban képes volt előrelépni a tabellán, szerdán a Bajnokok Ligájában 2-1-re kikapott a Paris Saint-Germaintől. Hiddink szerint a Chelsea jelenlegi formájában nem képes felvenni a versenyt az európai elittel, és hogy visszatérjen a legjobbak közé, rengeteg munkára lesz szükség.

“Ez nem kis munka. Nem akarok túl sok mindent feltárni, de bárki a megfelelő következtetésre juthat, aki megvizsgálja, mi a keret erőssége, gyengesége, és mit kell tenni ahhoz, hogy a csapat megerősödjön. Nem kevés munka ez” – jelentette ki Hiddink.

A Chelsea vasárnap a Manchester Cityt látja vendégül az FA-kupában, a holland menedzser szerint a manchesteriekhez hasonló lehetőségekkel bíró klubok egyelőre előzik a Chelsea-t.

“Az olyan klubok, mint a Barcelona vagy a Bayern München, hatalmas potenciállal rendelkeznek. A PSG-nek például nem csak a kezdője elképesztő erős, de legalább 15-16 nagyon jó játékosuk van” – tette hozzá a holland.

A Chelsea vasárnapi sikerére a szorzó 1.83, a döntetlenre 3.75, a Manchester City győzelmére 4.75.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply