Totti büszke a BL-indulásra

2014. April 21. Monday in Hírek, Olasz Serie A

A Roma szombaton 1-0-ra legyőzte a Fiorentinát az olasz bajnokságban, és ezzel bebiztosította dobogós helyezését, ezzel együtt pedig az indulását a Bajnokok Ligája következő kiírásában.
Francesco Totti

Visszatér a Bajnokok Ligájába a Roma.

A Roma idei 25. győzelmét aratta a bajnokságban, a Firenzében megszerzett három ponttal a tabella második helyén álló fővárosi gárda bebiztosította BL-indulását. A második rómaiaknak ugyanis 14 pontra nőtt az előnyük a Napolival szemben, vagyis már biztosan nem végezhetnek a másodiknál rosszabb helyen, ezt a hátralévő fordulókban nem lehet behozni, így a fővárosiak biztosan a Bajnokok Ligája főtábláján kezdik a jövő szezonbeli nemzetközi kupaszereplést.

A Roma csapatkapitánya, Francesco Totti nagyon örül neki, hogy csapata visszatér Európa elitjébe.

“A Fiorentina remek focit játszik, és nagyon nehéz legyőzni idegenben, ez is jól jelzi, hogy mennyire komolyan vesszük a céljainkat, és hogy folyamatosan képesek vagyunk fejlődni. Nagyon boldoggá tesz minket, hogy sikerült kiharcolni a BL csoportkörében való indulást, mert ez volt a legfontosabb feladatunk idén. Ez hatalmas lökést jelenthet a csapatnak és a klubnak, és külön öröm, hogy még április vége előtt be tudtuk biztosítani ezt a célt. Büszkék és elégedettek lehetünk” – örült csapata sikerének a veterán középpályás.

A Romának matematikai esélye még van befogni a listavezető Juventust, amely négy fordulóval a pontvadászat vége előtt nyolc ponttal vezeti a tabellát.
Garcia csapata az olasz bajnokság 35. fordulójának nyitómeccsén a 6. helyezett Milant látja vendégül: a Roma győzelmének az oddsa 1.80, a döntetlenre 3.60, a Milan sikerére 4.33 a szorzó. A két csapat őszi bajnokija 2-2-es döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply