Totti: Az utolsó fordulóig harcolni fogunk

2014. December 25. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Francesco Totti
Francesco Totti, az olasz Serie A-ban jelenleg második AS Roma csapatkapitánya úgy véli, hogy az éllovas Juventus megnyerte a bajnoki címért folyó harc első felvonását, de figyelmeztette az ellenfelet, csapatával az utolsó fordulóig harcolni fog.

 

Hárompontos előnnyel vonulhatott a téli szünetre a Juventus, miután a rómaiak a 16. fordulóban odahaza nem tudták legyőzni az AC Milant. Ennek ellenére a tavalyi ezüstérmesnél nincs gond, hiszen a csapat ott van közvetlenül a Juventus mögött, és a címvédő sem verhetetlen: ezt a Napoli mutatta be az Olasz Szuperkupa-döntőn.

“A tavalyi párbajban ők domináltak, idén viszont még csak az első felvonást nyerték meg, a szezon az utolsó napig tart, és mi ott leszünk” – mondta Totti a Gazzetta dello Sportnak. “Az elmúlt egy évben sokat fejlődtünk. Rudi Garcia vezetőedző munkássága alatt megtanultuk, hogy csak és kizárólag a saját játékunkra kell figyelnünk, ez pedig a szurkolóknak is tetszik, akik folyamatosan ott vannak mögöttünk. Mi ezt a munkát folytatjuk tovább, köszönhetően az erős, fiatal keretünknek. Ha a következő átigazolási időszakokban még sikerült néhány játékost igazolnunk, rövid időn belül az olasz foci csúcsán lehetünk.”

A Roma számára idén eddig csak egy keserűség jutott, méghozzá az, hogy a csapat nem tudta magát kvalifikálni a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába, miután a harmadik helyen zárt csoportjában a német Bayern München és az angol Manchester City mögött.

A “farkasok” legközelebb január 6-án játszanak idegenben az Udinesével. A hazaiak felemás formában vannak, hiszen jelenleg a kilencedik helyen állnak a bajnokságban.

Az Udinese győzelmére 4.00 az odds, míg a döntetlent 3.40, a vendég AS Roma sikerét pedig 1.90 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply