Torres tart a madridi mérkőzéstől

2015. April 18. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luis Alberto
A spanyol La Liga 32. fordulójának szombati játéknapján a Real Madrid a Malagát fogadja. A hazaiak a bajnoki címért harcolnak, míg a vendégek az Európa Liga-indulást érő ötödik pozícióra pályáznak.

Az elmúlt hetekben a Malaga nem tudott győzni, négy bajnokin is nyeretlen maradt: kikapott a Rayo Vallecano és az Eibar otthonában, illetve döntetlent ért el a Real Sociedad és az Atletico Madrid ellen. Mindezek ellenére az együttesnek van még esélye arra, hogy a következő szezonban megmérettesse magát a nemzetközi kupaporondon, hiszen a hatodik Villarreal csak öt ponttal előzi meg.

A Real hátránya két pont a listavezető Barcelonával szemben, valamint még a Bajnokok Ligájában is van esélye arra, hogy bejusson a legjobb négy közé, miután az első mérkőzésen gól nélküli döntetlent ért el a városi rivális Atletico otthonában.

Miguel Torres, a malagaiak védője – aki korábban három éven keresztül volt a Real felnőtt csapatának a játékosa – azonban tudja, nem számíthatnak könnyű összecsapásra, hiszen a “királyiak” számára ugyanolyan fontos a bajnoki cím elhódítása, mint a címvédés a BL-ben.

“Nyugodtnak kell maradnunk végig, hiszen lesznek olyan szakaszai a találkozónak, amikor komoly nyomás alatt leszünk” – mondta a 29 éves játékos. “Szervezettnek, erősnek kell lennünk. Olyan játékosaik vannak a hazaiaknak, még a kispadon is, akik bármelyik csapatban kezdők lehetnének. Egy komoly, fizikailag megterhelő meccset játszottak a hét közben, de ellenünk ismét száz százalékban oda fogják tenni magukat, mert a bajnoki címért harcolnak.”

A Real Madrid győzelmét 1/6 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 7/1, a vendég Malaga sikerére pedig 14/1 az odds.

Forrás: Unibet

Leave a Reply