Torres szívesen hazatérne

2014. April 16. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Fernando Torres

Torres szívesen visszatérne volt csapatához.

Az Inter labdarúgócsapatának általános igazgatója, Marco Fassone megerősítette: az olasz klub valóban fontolgatja, hogy esetleg szerződtesse a nyári átigazolási időszakban Fernando Torrest.

 

A Chelsea spanyol csatára az utóbbi időben rengeteg kritikát kapott edzőjétől, José Mourinhótól a gyenge formája miatt. Az angol lapok szerint a Chelsea nem ragaszkodik hozzá, az Internél azonban tárt karokkal várnák.

“Való igaz, Torres az egyik játékos, aki érdekel bennünket” – nyilatkozta a Daily Mirrornak Fassone, megerősítve a klub elnök-tulajdonosának, Erick Thohirnak egy héttel korábbi kijelentését.

Mourinho a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Paris Saint-Germain ellen annak ellenére nem jelölte egyszer sem a kezdőcsapatba Torrest, hogy tudta, csak miatta több játékosmegfigyelő is ült a lelátón. Torrest azonban nemcsak az Inter látná szívesen, hanem állítólag az Atlético Madrid is. Ráadásul a támadó szívesen hazaigazolna.

“A futballban sohasem lehet előre tudni, hogy mi történik. Nem tudod, hol leszel holnap, egy hét vagy tíz év múlva. Nagyon csodálom Diego Simeonét már azóta, hogy együtt játszhattam vele az Atléticóban. Rengeteget tanultam tőle a közös időszak során” – nyilatkozta Torres. “Mindig is szerettem olyan emberrel dolgozni, akiket csodálok. Így voltam Rafa Benítezzel is, és szerencsére ő később az edzőm is lehetett a Liverpoolnál, majd a Chelsea-nél.”

Torres a spanyol válogatottal 2008-ban és 2012-ben Európa-bajnokságot, 2010-ben világbajnokságot nyert, 106 fellépésén 36-szor volt eredményes.

Amióta a Chelsea-ba szerződött, látványosan visszaesett a teljesítménye. 2000 és 2007 között az Atlético színeiben minden bajnoki szezonban legalább 13 gólt szerzett, a Liverpoolban hat éve 33 meccsen 24 találatig jutott.

A Chelsea-ben azonban az eddigi négy év alatt 106 meccsen csak 19-szer volt eredményes, idén 24 Premier League-meccsen csak a Hull City, a Southampton, a Crystal Palace és a Manchester City kapuját vette be egy-egy alkalommal.

A Chelsea szombaton a Sunderlandet fogadja, a hazaiak győzelmére 1.18 az odds, a döntetlenre 7.00, míg a vendégek sikerére 13.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply