Torino FC – Juventus FC – Előzetes

2013. April 23. Tuesday in Előzetes, Hírek, Olasz Serie A

Antonio Conte csapata a következő fordulóban idegenben, de saját városában biztosíthatja be a címvédését, a Juventus ugyanis a Torino otthonába látogat vasárnap.

Antonio Conte

Conte addig nem ünnepel, míg biztossá nem válik a bajnoki cím.

A Juventus vasárnap este újabb hatalmas lépést tett a bajnoki cím megvédése felé, a torinóiak 1-0-ra legyőzték a Milant. A találkozón Arturo Vidal tizenegyesgóljával győzött Conte csapata, amely 5 fordulóval a szezon vége előtt 11 ponttal vezet a második Napoli előtt. Ez azt jelenti, hogy akár már a következő körben ünnepelhet a zebracsíkos alakulat, ehhez le kell idegenben győznie a Torinót, míg a Napolinak pontokat kell veszítenie a Pescara ellen.

Contét nem zavarja, hogy a városi rivális otthonában kellene ünnepelni, a Juventus mestere számára a legfontosabb, hogy mielőbb lezáródjon a küzdelem.

“Nem érdekel, hogy hol és ki ellen válik biztossá a győzelmünk, csak az foglalkoztat, hogy minél előbb vége legyen a csatának. Csak ezután dőlhetünk hátra és ünnepelhetjük meg egy nagyon fárasztó szezon végét. És persze tudjuk azt is, mi vár ránk a vasárnapi derbin, tisztában vagyunk vele, hogy a Torino mindenképpen meg akarja nehezíteni a dolgunkat” – mondta Conte a Torino elleni meccset illetően.

A Torino vasárnapi győzelmének az oddsa 5.10 5.10 Winmasters, a döntetlenre 3.80 3.80 Winmasters, a Juventus sikerére 1.65 1.65 Unibet a szorzó. Arra, hogy Conte csapata kapott gól nélkül nyeri az összecsapást, 2.62 2.62 Unibet az odds.

A két csapat elmúlt tíz összecsapásából hetet nyert meg a Juventus, három pedig döntetlennel zárult. Ősszel a Juventus hazai környezetben 3-1-ra verte városi riválisát. A Torino legutóbb 1995-ben győzte le a Juventust a Serie A-ban.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply