A Real hosszabbítana Ronaldóval

2013. April 23. Tuesday in Átigazolás, Előzetes, Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

A Real Madrid elnöke, Florentino Perez kijelentette, hogy kerüljön bármibe is, a klub meg fogja hosszabbítani Cristiano Ronaldo szerződését, amely 2015-ben jár le.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Már hónapok óta írnak arról a különböző újságok, hogy José Mourinhóhoz hasonlóan Cristiano Ronaldo is elhagyja a szezon végén a Real Madridot. A portugál vezetőedző a múlt héten már elismerte, hogy nem minden tetszik neki a klubnál, és le kell ülnie a vezetőséggel tárgyalni, mert ilyen körülmények között nem tudja tovább folytatni a munkát, Cirstiano Ronaldo azonban eddig nem nyilatkozott a jövőjéről.

Az aranylabdás portugál támadót a Paris-Saint Germain mellett volt klubjával, a Manchester Uniteddel is hírbe hozták, ahol egyrészt ő maga is szívesen játszana, ezt már bevallotta, valamint az angol klub is bármikor szívesen látná őt újra a soraiban, feltéve, ha a Real Madrid nem szab ki egy megfizethetetlen árat Ronaldóra. Egy másik lehetőség, hogy megvárják, amíg lejár a 28 éves támadó szerződése, ám a jelenlegi kontraktusa 2015-ig szól, amelyet ráadásul Florentino Perez szeretne megújítani, és biztos abban, hogy ez sikerülni is fog.

“Nyugodjon meg mindenki, meg fogjuk hosszabbítani Cristiano szerződését. A klub annyit fog neki fizetni, amennyit ő kér, ez nem lehet akadály” – mondta a Real Madrid elnöke, aki ezután beszélt a csapat elmúlt időszakáról is.

“Remek hónapot tudhatunk magunk mögött, miután bejutottunk a Bajnokok Ligája elődöntőjébe és a Spanyol Kupa döntőjébe is. A Real elnökének ugyanolyan nehéz lenni, mint edzőjének. A kritikáktól viszont csak erősebbek leszünk, ezt mutatja, hogy a szezon végére milyen jó formába került a csapat” – nyilatkozta Florentino Perez.

A Borussia Dortmund-Real Madrid szerdai BL-elődöntőn a németek győzelmére 2.80 2.80 Unibet az odds, a döntetlenre 3.50 3.50 Unibet, a spanyolok sikerére pedig 2.55 2.55 Winmasters a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply