Tom Ince a Hullban kötött ki

2014. July 8. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Hiába boronálták össze komoly nagycsapatokkal, végül csak a Hull Cityben kötött ki Tom Ince, a Blackpool 22 éves, korosztályos válogatott futballistája.
Robbie Brady

Robbie Bradyék csapata egy értékes játékossal gazdagodott.

A liverpooli nevelésű szélső kölcsön játékosként a Notts Countyban mutatkozott be a felnőttek között, majd 2011-ben szerződtette a Blackpool, ám az elmúlt fél szezont a Crystal Palace-ban töltötte, ahol nyolc bajnokin egyszer volt eredményes. Májusban ugyan a francia és az olasz sajtó is cikkezett az esetleges Monaco- vagy Inter-szerződésről, de egyikből sem lett semmi. pedig Milánóban személyesen is járt, édesapja, az egykori Inter-játékos, Paul Ince társaságában.

A mostani megállapodás szerint két évig lesz a Hull labdarúgója, a klub a nyári átigazolási szezonban eddig csak Robert Snodgrasst szerezte meg a Norwichtól, míg a Tottenhamtől érkezett Jake Livermore-ért hat millió angol fontot is kifizetett. A távozók listája hosszabb, Matty Fryat a Nottingham Foresthez, Cameron Stewart az Ipswich Townhoz igazolt, de nem marad a klubnál Robert Koren, Joe Dudgeon, Abdoulaye Faye, Conor Henderson, Eldin Jakupovic és Dougie Wilson sem.

A Hull annyit közölt a honlapján, hogy a játékos fiatal kora miatt nevelési költségtérítés illeti meg a Blackpoolt. De ha a két klub nem tud megegyezni a kompenzációs díjról, akkor arról a bíróság dönt majd.

“Elértem azt az életkort, hogy meg szeretném mutatni, mire vagyok képes a Premier League-ben” – nyilatkozta Ince a Sky Sportsnak. “Van egy befejezetlen munkám, hiszen eddig még nem volt teljes szezonom az élvonalban, a Palace-nél csak hat hónapot töltöttem. Remélem, a 2014-15-ös idényt végig tudom itt játszani. Talán, ha érettebb leszek, akkor akad lehetőség a pályafutásomban, hogy kipróbáljam magam külföldön” – tette hozzá.

Ince augusztus 16-án a QPR ellen mutatkozhat be új csapatában tétmérkőzésen, a Queens Park Rangers győzelmére 2.25 az odds, a döntetlenre 3.50, míg a Hull vendégsikerére 3.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply