Thiagót meg kell műteni

2014. May 15. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Thiago Alcantara

A Bayern München bejelentette, hogy Thiago Alcantara ismét megsérült, térdműtéte miatt kénytelen lesz kihagyni a világbajnokságot is.

 

A spanyol válogatott labdarúgó hosszú időt hagyott ki a szezon második felében szintén térdsérülés miatt, de úgy tűnt, hogy a szezon legvégére felépül. Az eredeti tervek szerint a középpályás a Német Kupa döntőjében már ismét a bajor csapatot erősítette volna, de a müncheniek bejelentése szerint ismét megsérült. Az újabb térdsérülés pedig már nem odázhatja el a műtéti beavatkozást, amely féléves kihagyást von maga után.

“Ez egy nagyon szerencsétlen eset, sajnáljuk Thiagót. Ő egy nagyon fiatal srác, aki keményen dolgozott, hogy ott lehessen a világbajnokságon. De most ez az álom hirtelen szertefoszlott. Természetesen követjük az állapotának alakulását, és mindent elkövetünk azért, hogy a következő szezonra felépüljön” – mondta Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München ügyvezetője.

A spanyol válogatott szövetségi kapitánya előzetesen számított Thiago játékára a világbajnokságon, Vicente del Bosque be is válogatta a labdarúgót a 30 fős bővebb keretébe is. Thiago számára ez lehetett volna ez első felnőtt világesemény a pályafutása során, 2012-ben az Európa-bajnokságot és az olimpiát is sérülés miatt volt kénytelen kihagyni.

A Bayern Münchenre már csak egy meccs vár, a Borussia Dortmund elleni Német Kupa-döntő. A két gárda a szezon elején összecsapott a német Szuperkupáért, azt a meccset a dortmundiak 4-2-re nyerték, a bajnokságban mindkét gárda 3-0-ra győzött idegenben.

A Borussia Dortmund sikerének az oddsa 3.40, a döntetlenre 3.75, a Bayern München győzelmére 2.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply