A Milan mindent megtesz Taarabt megtartásáért

2014. May 15. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Adel Taarabt
Adel Taarabt kölcsönszerződése lejár a szezon végén a Milannal, de az olasz gárda mindent elkövet, hogy a középpályás továbbra is a piros-feketéket erősítse.

 

A Milan a télen igyekezett megerősíteni a keretét, több ígéret is érkezett januárban. Közülük egyértelműen Taarabt volt a legjobb üzlet, a Queens Park Rangers labdarúgója kölcsönbe érkezett Milánóba, de az angol gárdával történt megegyezés szerint a középpályás kapcsán elővásárlási joga van a Milannak, amely szeretné is megtartani a labdarúgót.

A QPR a hírek szerint 7 millió eurót kérne Taarabt játékjogáért cserébe, de a Milan igyekszik egyezkedni, s csak 5 milliót adna érte. Egy másik lehetőség szerint Taarabt a következő szezont is kölcsönben tölti Milánóban, ennek akkor van a legnagyobb eshetősége, ha a QPR nem jut fel az élvonalba.

Miközben a Milan vezetői a legelőnyösebb üzletért dolgoznak, kiderült, hogy az Inter is érdeklődik a játékosért. Kia Joorabchian, a játékos ügynöke azonban lehetetlennek nevezte, hogy Taarabt az Interben kössön ki.

“Nem nagyon hallottam ezeket a pletykákat, amelyek nyilván azért születnek, hogy növeljék a Milanon a nyomást. Az egész üzletet nagyban befolyásolhatja, hogy hol fog játszani jövőre a QPR. A játékos törekvése ugyanakkor egyértelmű, már csak ezért sem kell foglalkozni az Interről szóló pletykákkal” – mondta az ügynök.

A 8. helyezett Milan az olasz bajnokság utolsó fordulójában a 16. Sassuolót fogadja: a hazai győzelem oddsa 1.28, a döntetlenre 5.75, a vendégek sikerére 9.00 a szorzó. Az idény első egymás elleni meccsén az újonc 4-3-ra verte a Milant.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply