Tevez maradna Torinóban

2015. April 19. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Carlos Tevez
Carlos Tevez szerint alaptalanok a távozásáról szóló pletykák, ha rajta múlik, a következő szezont is a Juventusban tölti.

 

Tevez ebben az idényben is alapembere a Juventusnak, nagy szerepe van abban, hogy a csapat minden bizonnyal megvédi bajnoki címét, és jó esélye van az elődöntőbe jutásra a Bajnokok Ligájában. Az olasz sajtó szerint azonban könnyen előfordulhat, hogy az argentin játékos nyáron elhagyja a Juvét, és hazaigazol a Boca Juniorsba.

Teveznek a szombati, Lazio elleni, 2-0-ra megnyert bajnoki után tették fel a kérdést arról, hogy valóban távozásra készül-e nyáron, egy évvel szerződése lejárta előtt.

“Túl sok a pletyka körülöttem, én kizárólag a Juventusra fókuszálok, szeretném kiélvezni a jelenlegi csodás pillanatot. Nem igaz, amit állítanak rólam, ha távozni akarok majd a klubtól, azt elsőként a szurkolókkal fogom közölni” – így Tevez.

A támadó elmondta: ha szerdán, a Monaco ellen is hasonló teljesítményre lesz képes csapata, mint szombaton a Lazio ellen, akkor meglesz a továbbjutás a BL elődöntőjébe, de az egész biztos, hogy nagyon nehéz dolga lesz együttesének a találkozón.

A Monaco szerdai győzelmére 23/10 az odds, a döntetlenre 21/10, a Juventus diadalára 11/8 a szorzó. Az olaszokok továbbjutására 11/8 szorzóval lehet fogadni. Az első mérkőzést 1-0-ra nyerte Torinóban a Juventus.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply