Tevez kikerülhet a kezdőből

2014. October 31. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri kész kirakni a Juventus kezdő tizenegyéből a gyenge formában lévő argentint, a vezetőedző az Alvaro Morata, Fernando Llorente párosnak szavazna bizalmat.

 

Carlos Tevez bombaformában kezdte a bajnokságot a Juventusszal, az első fordulókban a remekül játszó torinói együttes legeredményesebb játékosa volt. A csatár hat gólt szerzett az első hat fordulóban, azonban az utóbbi időben adós maradt a jó teljesítménnyel, és ez meglátszik a Juventus eredményein is.

Tevez legutóbb a hónap elején, a Roma elleni rangadón szerzett gólt, a zebrák az ő duplájával nyertek 3-2-re, de akkor mindkét esetben tizenegyesből talált a kapuba. Az olasz lapok szerint a kisebb mélyponton lévő torinói csapat vezetőedzőjének az egyik megoldandó feladata az argentin felrázása lesz, Massimiliano Allegri ezt azzal kezdi, hogy Tevezt a kispadra ülteti a hétvégén.

“Mindig a legjobb tizenegyet akarom összeállítani, amely a legesélyesebb a győzelemre. Könnyen lehet, hogy Tevez csak a padon kezd majd az Empoli ellen, Coman, Morata, Giovinco és Llorente is remek formában van” – mondta Allegri elöljáróban.

A Juventus nyáron kinevezett vezetőedzője azt kijelentette, hogy Tevez helyzetétől függetlenül Alvaro Morata biztosan pályára lép, és akkor párja Fernando Llorente lehet, mert ők ketten megértik egymást.

A listavezető Juventus szombaton lép pályára a 17. helyezett Empoli otthonában: a hazai győzelem oddsa 7.50, a döntetlenre 4.20, a vendégek sikerére 1.44 a szorzó. A két gárda legutóbb 2008-ban csapott össze egymással, akkor a Juventus jutott tovább kettejük párharcából az Olasz Kupában, míg a bajnokságban 3-0-ra nyert a Juventus Torinóban, míg az Empoli otthonában gólnélküli döntetlen született.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply