Távozhat Casillas és Benzema is

2015. July 7. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Iker Casillas
Iker Casillas elengedése a Portóhoz a Real Madridnak 15 millió eurójába kerülhet, az angol klubok érdeklődnek Karim Benzema iránt, aki lehet, hogy kiszorul a kezdőcsapatból.

Már régóta szárnyra kelt a hír, hogy a Real Madrid szeretne megszabadulni Iker Casillastól, és a helyére szeretné szerződtetni David De Geát a Manchester Unitedtől. Spanyol lapértesülések szerint a Realnak nem lesz egyszerű megszabadulni Casillastól, és állítólag 15 millió eurójába kerülne, ha most Casillast eladná a Portónak.

Nemcsak a kapus, hanem egy csatár is lehet, hogy távozik Madridból, legalábbis angol lapértesülések szerint az Arsenal le szeretné igazolni Karim Benzemat. Az angol klub ajánlata 17,8 millió font volt a francia válogatott csatárért, aki spanyol források szerint Rafa Benítez vezetőedző érkezésével kisebb szerephez juthat, mert a vezetőedző Cristiano Ronaldót szeretné ékként használni. Az Arsenal mellett a Liverpool is beszállt a franciáért folyó küzdelembe, de nem lehet tudni, hogy a Vörösök mennyit ajánlottak érte. Benzema az elmúlt szezonban 38 meccsen összesen 22 gólt lőtt és 11 gólpasszt adott.

A szorzó arra, hogy a Real Madrid megnyeri a következő spanyol bajnokságot, 13/8, míg a Barcelona címvédésére 8/11.

Forrás: Unibet

Leave a Reply