Tartalékos Juventus fogadja az Avellinót

2013. December 18. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Gianluigi Buffon

Az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében a Juventus az Avellinóval csap össze szerda este Torinóban. Mivel sok mérkőzést játszik a sztárcsapat, Antonio Conte vezetőedző tartalékosabb együttest fog pályára küldeni.

 

Bő két és fél hét alatt öt tétmeccset játszik a Juventus, és bár a vasárnapi bajnokiját követően az élvonal listavezetője már nem fog pályára lépni 2013-ban, Conte szeretné pihentetni kulcsembereit az Atalanta elleni összecsapásra. Így az Avellino ellen Gianluigi Buffon helyett Marco Storari fog kezdeni, de Carlos Tevez és Fernando Llorente is pihenőt kap, helyükön Sebastian Giovinco és Fabio Quagliarella bizonyíthat.

“Fantasztikus eredményeket produkáltunk eddig: tizennégy győzelem mellett mindössze egyszer szenvedtünk vereséget a bajnokságban tizenhat fordulót követően” – mondta Conte. “Most már az Olasz Kupára kell összpontosítanunk, hiszen ez is egy fontos sorozat.”

Az “öreg hölgy” már nagyon régen, még 1995-ben hódította el utoljára a kupagyőztesnek járó trófeát.

Az Avellinónál tudják, hogy csodára lenne szükség ahhoz, hogy megtréfálják a hazaiakat, ettől függetlenül nem szeretnének feltartott kezekkel a pályára lépni a vendégek.

“Tisztában vagyunk azzal, hogy a legnehezebb ellenfelet kaptuk a sorozatban, és nem vár ránk könnyű összecsapás” – mondta a kiscsapat vezetőedzője, Massimo Rastelli. “A Juventus fantasztikus sorozatot produkál. Ugyanakkor mi nem véletlenül jutottunk el idáig, hasonló magabiztossággal szeretnénk játszani, mint aminek köszönhetően az ötödik helyen állunk a Serie B-ben.”

Az Avellino tavaly igen korán búcsúzott a kupától, idén viszont már három mérkőzést is megnyert, sorrendben a Monzával, a Cesenával és a Frosinonével szemben.

A Juventus számít az abszolút esélyesnek, győzelmét 1.12 szorzóval lehet megjátszani. Arra, hogy döntetlennel zárul a rendes játékidő 8.00 az odds, míg a vendégek esetleges sikerére 19.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply