Támogatja Benítezt Modric

2015. July 24. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luka Modric
Luka Modric, a Real Madrid horvát középpályása bízik az új edzőben, szerinte Rafa Benítez igényessége és következetessége ráragad a játékosokra is.

A Real Madridnál nagyon nagyok az elvárások, ezt bizonyítja az is, hogy Florentino Perez elnök milyen könnyen megvált Carlo Ancelottitól, mert az elmúlt szezont trófea nélkül zárta a gárda. Az olasz szakember egy évvel korábban még ünnepelt volt az egyesületnél, mely irányításával megszerezte 10. Bajnokok Ligája serlegét.

Ancelotti helyére Rafa Benítez szerződtették, akit vegyes érzésekkel fogadták a királyiaknál. Modric nagyon nyitott Benítez kapcsán, a horvát labdarúgó eddig biztató dolgokat tapasztalt az új vezetőedző irányítása alatt.

“Az első alkalom, hogy együtt dolgozunk, de már jó viszony alakult ki köztünk. Korábban is elmondtam róla, hogy nagyon igényes, és ez jó hatással van a játékosokra is. Remélem, hogy most jól alakulnak a dolgok, és egy nagyon sikeres szezont zárunk majd. A siker érdekében sokat dolgozunk, és mindenki nagyon bizakodó.” – mondta edzője munkájáról Modric, aki az elmúlt szezonban sokáig sérült volt.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply