Taarabt nagy erőssége lehet a Milannak

2014. February 10. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Adel Taarabt góllal mutatkozott be az AC Milanban, csapata mégis kikapott a Napolitól. Clarence Seedorf vezetőedző a vereség ellenére nem volt elégedetlen a csapatával.
Clarance Seedorf

Seedorf szerint a fő most nyugodtnak maradni.

Az AC Milan ugyan vezetett, végül azonban 3-1-re kikapott a Napoli otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján. A találkozót a duplázó argentin Gonzalo Higuaín döntötte el. Ez volt a január közepén kinevezett Clarence Seedorf első bajnoki veresége a milánóiak kispadján. A Napoli a harmadik, a Milan a 10. a tabellán. A Milanban bemutatkozott a QPR-től szerződtetett Adel Taarabt, ő szerezte a Milan vezető gólját egy szép szólót követően, de természetesen csalódott volt a mérkőzést követően.

“Egy álmom vált valóra, hogy góllal debütálhattam a Milanban. Az eredményt illetően csalódott vagyok, mert nem nyertünk. Elégedett vagyok a gólommal, de még nem vagyok 100 százalékos állapotban, néhány hét alatt rendben leszek. Reinának gólt lőni nagy kihívás. A Napoli egy nagyszerű csapat és sok kiváló játékosuk van. Boldog vagyok, hogy Mario Balotelli mellett játszhatok. A gólomat a családomnak ajánlom” – fogalmazott Taarabt.

Clarence Seedorf kicsit felforgatott csapatot küldött a pályára, a holland vezetőedző arról is beszélt, hogy Mario Balotelli a lecserélését követően elsírta magát a kispadon.

“Nyugodtnak kell maradnunk és a szezon végéig a lehető legjobban kell teljesítenünk. A sportolóknál nagyon gyakori eset, ha elérzékenyülnek. Nem Mario az első, akit sírni láttam, vannak olyan játékosok, akik így fejezik ki érzelmeiket. Kaká és Honda is beteg volt, így Abate jobb oldali támadóként játszott. De Jong és Essien azért kezdett egyszerre, mert hamarosan itt a Bajnokok Ligája, és mivel Montolivo és Muntari sem áll rendelkezésemre, így össze kell szokniuk. A Napoli jól játszott, de nem vagyok csalódott, láttam szép dolgokat a csapattól. A következő ellenfél a Bologna lesz, fizikailag és szellemileg is a topon kell lennünk. Taarabt nagy mérkőzést játszott és keményen dolgozott, gyönyörű gólt szerzett, amivel bebizonyította remek adottságait, nagy erőssége lehet a csapatunknak.”

A Milan-Bologna meccsen a hazaiak győzelmére 1.33, a döntetlenre 5.00, a vendégek sikerére pedig 9.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply