Szerény maradt a Wolfsburg

2015. February 1. Sunday in Hírek, Német Bundesliga

Dieter Hecking
A wolfsburgiak büszkék arra, hogy sikerült legyőzniük a Bayern Münchent, de nem vonnak le hibás következtetéseket a Bayern legyőzéséből.

 

A Bundesliga tavaszi rajtján a Wolfsburg a világklasszis teljesítményt nyújtó Kevin De Bruyne vezérletével, remek játékkal győzte le 4-1-re a címvédő, és jelenleg is listavezető Bayern Münchent. A diadal ellenére nem lett sokkal szorosabb a bajnoki címért zajló versenyfutás, a bajorok ugyanis még így is nyolc pont előnnyel állnak pénteki legyőzőjük előtt.

Érdekesség, hogy a Bayern legutóbb 2009-ben kapott négy gólt a Bundesligában, akkor 5-1-re kapott ki Wolfsburgban, és végül sikerült elherdálnia 11 pontos előnyét, így a wolfsburgiak nyerték a bajnokságot.

Most hasonló a helyzet, a Wolfsburg hátránya a hétvége előtt 11 pont volt, és sikerült kiütéssel vernie a Bayernt.

“Nem szabad hibás konklúziót levonni ebből a sikerből. Ehelyett folytatnunk kell a kemény munkát” – jelentette ki Klaus Allofs sportigazgató, míg Dieter Hecking vezetőedző úgy fogalmazott: mindenki szeretné megnyerni a bajnokságot, így van ezzel a Wolfsburg is, de erre továbbra is minimális az esélye ebben az évben.

A Wolfsburg kedden a kilencedik helyezett, az évet egy 4-1-es freiburgi vereséggel kezdő Frankfurt otthonába látogat. A hazai siker szorzója 3.80, a döntetlenre 3.80, a vendégek diadalára 1.85 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply