Eto’o már Torinóban debütálhat

2015. February 1. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Samuel Eto’o
Samuel Eto’o nagy tervekkel igazolt a Sampdoriába, a genovai csapat reményei szerint a kameruni támadó már a Torino ellen bemutatkozhat.

 

A Sampdoria a héten véglegesítette Samuel Eto’o leigazolását, aki már az elmúlt hétvégén megérkezett a genovaiakhoz, szombaton megegyezett a klubbal, hétfőn pedig át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A kameruni vasárnap helyet foglalt a lelátón a Palermo elleni bajnokin, amelyen új csapata csak egy pontot szerzett.

Eto’o a héten együtt edzhetett a Sampdoria keretével, csütörtökön pedig hivatalosan is bemutatták a sajtónak és a szurkolóknak. A Barcelona, az Inter és a Chelsea egykori támadója ennek megfelelően akár már a hétvégén debütálhat, amikor a Sampdoria a Torino otthonában lép pályára.

“Az olasz foci most válságban van, nem elsősorban anyagi értelemben, mert a lényeg a stadionokban zajlik. Remélem, hogy a Sampdoriával megnyerünk majd mindent, és nem kell majd beszélni erről a krízisről” – mondta Eto’o.

A genovai klub terveinek komolyságát bizonyítja, hogy a januári átigazolási időszak hétfői lezárása előtt sikerült újabb taggal megerősíteni a keretet, Alfred Duncan igazolt át a Sampdoriába az Interből. A 21 éves ghánai válogatott középpályás a hírek szerint 2019-ig kötelezte el magát a Sampdoriához.

A Torino vasárnapi sikerének az oddsa 2.05, a döntetlenre 3.10, a Sampdoria győzelmére 4.20 a szorzó.

A két gárda őszi bajnokiját a Samp hazai pályán nyerte 2-0-ra.

A két csapat elmúlt tíz találkozójából négyet nyert meg Sampdoria, négy lett döntetlen, kettőn pedig a Torino győzött.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply