Szélső érkezhet a Liverpoolhoz

2015. January 1. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Jordan Ibe
Január elsején megnyitott az átigazolási piac, a várakozásoktól elmaradó klubok előtt itt a lehetőség, hogy erősítsenek keretükön. A Liverpoolhoz is érkezhetnek új játékosok.

 

Az előző idényben bajnoki ezüstöt szerző Liverpool nagy reményekkel vágott neki a szezonnak, de egyelőre úgy tűnik, a kiugró tavalyi év után visszasüllyedhet az erős középcsapatok közé. A vörösök 19 forduló után csak a nyolcadikok a bajnokságban, és egyelőre nem sok jel mutat arra, hogy sikerül visszaverekedniük magukat a legjobb négy közé.

Brendan Rodgers vezetőedző természetesen azon dolgozik, hogy a gyengébb őszt egy jóval erősebb tavasz kövesse, ezért igyekszik megerősíteni a keretet januárban, még ha nagy igazolásokra nincs is lehetősége.

Visszatérhet a csapatba a Derbynek kölcsönadott 19 éves szélső, Jordon Ibe, aki remek őszt futott a másodosztályban, szélső létére öt gólt is szerzett, és kihagyhatatlan volt a feljutásra esélyes együttesből.

“Folyamatosan figyeljük a játékát, a Derby minden bajnokiján, de még az edzéseken is ott vannak az embereink. Én magam is több meccsét láttam, és meg kell hagyni, nagyszerűen teljesít, több meccsen is kiemelkedik a mezőnyből. Nyárig adtuk kölcsön, de januárban visszarendelhetjük, ha akarjuk. Hamarosan el kell döntenünk, hogy számítunk-e rá meghatározó játékosként, vagy a fejlődése érdekében engedjük, hogy kitöltse kölcsönszerződését” – mondta Rodgers a villámgyors szélsőről.

A Liverpool a negyedosztályú Wimbledon otthonában látogat jövő hétfőn, az FA-kupában. A hazaiak győzelmére 15.00 az odds, a döntetlenre 6.50, a Liverpool diadalára 1.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply