Lampard marad Angliában

2015. January 1. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Frank Lampard
Frank Lampard múlt nyáron a Chelsea-ből a New York Red Bull együtteséhez igazolt, de kölcsönben a Manchester Cityhez került. Most úgy döntött, meghosszabbítja angliai “vendégjátékát”.

 

Miután kiderült, hogy Lampardra nem számítanak már a Chelsea-nél, a középpályás megegyezett a New York Red Bull-lal, ám a City jelezte, hogy egy fél évre, januárig kölcsönvenné a futballistát. A manchesteri kiruccanás annyira jól sikerült, hogy a felek megállapodtak a folytatásról, és bejelentették, hogy a rutinos játékos nyárig a Citynél folytatja, s csak ezt követően kezdi meg szereplését a tengerentúli klubnál.

Lampard 17 mérkőzésen lépett pályára a City színeiben, és 6 góllal járult hozzá a csapat jó szerepléséhez, ő szerezte például a Chelsea elleni rangadón is a manchesteriek egyenlítő (és végül pontot érő) gólját.

“Frank egy igazi sztár, ezért nem meglepő, hogy a City ennyire megbecsüli a játékát. Nagyon várja már, hogy angliai szerepvállalása után New Yorkban folytathassa karrierjét” – mondta Claudio Rayna, a New York-i klub sportigazgatója.

Lampard vasárnap a Sheffield Wednesday elleni hazai FA-kupa-mérkőzésen növelheti manchesteri góljai számát. A City győzelmére 1.16 az odds, a döntetlenre 7.50, a másodosztályú együttes diadalára 17.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply