Suso kész a bemutatkozásra

2015. January 22. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
A Milan télen igazolt játékosa reméli, hogy mihamarabb bemutatkozhat új csapatában, a szurkolók pedig abban bíznak, hogy esetleg a szélső lendületet adhat a teljesen leeresztett gárdának.

 

A Milan eredetileg a nyáron szerette volna szerződtetni a spanyolt, aki viszont nem akart tovább Liverpoolban maradni, így végül már januárban négy és fél éves szerződést kötött a milánóiakkal. Az új igazolás már túl van néhány edzésen Filippo Inzaghi keretével, és reméli, hogy a Lazio elleni találkozón akár már be is mutatkozhat.

“Nagyon elégedett vagyok, hogy itt lehetek, már beszéltem Diego Lopezzel, de persze a többiekkel is váltottam már néhány szót az edzésen” – mondta a spanyol utánpótlás-válogatottakat végigjáró, még mindig csak 21 éves labdarúgó.

Suso a Cadiz játékosaként kezdte a pályafutását, a támadó középpályás tehetségét azonban már fiatal korában felfedezték, 16 évesen lecsapott rá a Liverpool. Az angol egyesület színeiben eleinte csak a tartalékok között szerepelhetett, ám az elmúlt szezonokban rendre bizonyítási lehetőséget kapott. Az elmúlt idényt már a spanyol Almeriánál töltötte kölcsönben, és fiatal kora ellenére állandó tagja tudott lenni a spanyol élvonalban szereplő gárdának.

A Milanra ráfér az erősítés, a gárda csak nyolcadik a bajnokságban, egy hónapja nem nyert Inzaghi csapata a pontvadászatban. Szombaton a Milan ellenfele a Lazio lesz, amely az ötödik helyről várja a folytatást: a házigazda rómaiak sikerének az oddsa 1.95, a döntetlenre 3.30, a milánóiak győzelmére 4.00 a szorzó.

A két gárda őszi meccsét a Milan hazai pályán nyerte 3-1-re.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply