Suarez távozna Liverpoolból

2013. March 22. Friday in Angol Premier Liga, Előzetes, Hírek

Luis Suarez ugyan jól érzi magát az Anfield Roadon, de szívesen eligazolna, ha magasabban jegyzett együttes szeretné leigazolni.

Luis Suarez

Suarez a sikerek érdekében kész klubot váltani.

Az uruguayi támadó a Liverpool legeredményesebb játékosa, a pontvadászatban és a nemzetközi porondon is az egyik legjobbja együttesének. Csapata azonban góljai elenére sem szárnyal, Brendan Rodgers együttese a bajnokságban a 7. helyen áll, a nemzetközi porondtól pedig már elbúcsúzott.

Az Európa Liga legjobb 32 csapata közül a Liverpool szerencsétlen körülmények között esett ki: idegenben 2-0-ra kikapott a Zenit Szentpétervártól, s miután hazai pályán csak 3-1-re győzött, az orosz együttes idegenben szerzett több góljának köszönhetően továbbjutott. Suarez a visszavágón duplázott, ám ez is kevés volt a továbbjutáshoz. Az uruguayi reméli, hogy egyszer olyan csapatban szerepelhet, amely nemzetközi sikerek elérésére is képes lehet.

“Bár egy világklasszis csapatban szerepelek, örömmel fogadnám egy olyan klub érdeklődését, amely szintén magasan jegyzett és esélye van nemzetközi kupagyőzelemre. Ilyen esetben leülnénk tárgyalni a kérőkkel, mert egy játékosban mindig megvan az ambíció a továbblépésre” – mondta Suarez, aki ebben a szezonban 40 meccsen 29 gólt szerzett, a bajnokságban pedig 29 találkozón már 22 találatnál jár.

Suarez legközelebb a kiesés elől menekülő, 17. helyezett Aston Villa elleni bajnoki gyarapíthatja góljainak a számát: a március 31-i bajnokin a birminghamiek sikerének az oddsa 4.80 4.80 Unibet, a döntetlenre 3.75 3.75 Unibet, a liverpooliak győzelmére 1.80 1.80 Unibet a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiján az Aston Villa 3-1-re győzött az Anfield Roadon, ugyanakkor a két gárda elmúlt öt birminghami bajnokijából hármat megnyert a Liverpool.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply