Suarez a Premier League legjobbja

2014. April 28. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

A Premier League játékosai szerint a Liverpool klasszisa teljesített a legjobban ebben a szezonban, Luis Suarez ráadásul 30 góljával szinte már biztos, hogy a Premier League gólkirálya lesz.
Luis Suarez

Suarez az angol élvonalbeli játékosok szerint az idény legjobbja volt.

Az angol bajnokság éllovasa 24 év után ismét eséllyel harcol a bajnoki címért, és ez többek között a gárda legeredményesebb játékosának, Luis Suareznek köszönhető. Az uruguayi támadó már a korábbi szezonokban is bizonyította, hogy neve nem véletlenül forog a legjobbak között, ebben a szezonban azonban már egyértelműen túlszárnyalja a riválisokat is.

Suarez a pontvadászatban 30 gólnál jár, ezzel toronymagasan vezeti a góllövőlistát csapattársa, a 20 gólos Daniel Sturridge előtt. Emellett az uruguayi az előkészítésből is kiveszi a részét, már 12 gólpasszt osztott ki. Nem csoda, hogy ebben a szezonban az angol profi labdarúgók szövetsége őt választotta a legjobbnak.

“Ez a bajnokság tele van jobbnál jobb játékosokkal, ezért is óriási megtiszteltetés, hogy ezek a labdarúgók elismerik a teljesítményemet, és engem választanak a legjobbnak” – mondta sikere kapcsán Suarez.

Suarez a voksoláson két csapattársát, Steven Gerrardot és Daniel Sturridge-ot, valamint a Chelsea-t erősítő belga Eden Hazard-t, a Manchester City játékosát, az elefántcsonparti Yaya Tourét és a Southampton szélsőjét, Adam Lallanát előzte meg.

A Liverpool a következő fordulóban a Crystal Palace otthonában lép pályára: a hazai győzelem oddsa 8.50, a döntetlenre 4.75, a vendégek sikerére 1.36 a szorzó.

A két gárda őszi bajnokiját 3-1-re nyerte a Liverpool hazai környezetben.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply