Suarez még bízik a bajnoki címben

2014. May 1. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Luis Suarez

Továbbra is a Liverpool áll az élen az angol Premier League-ben, viszont a vesztett pontok tekintetében a Manchester City jelenleg előnyösebb helyzetben van. Luis Suarez, a Mersey-partiak gólzsákja ennek ellenére bízik a bajnoki címben.

 

A Liverpool a Cityt 3-2-re le tudta győzni néhány hete, a legutóbbi fordulóban viszont kikapott a másik bajnoki riválisától, a Chelsea-től. A “vörösök” ennek ellenére két körrel a bajnokság vége előtt két ponttal előzik meg a londoniakat, viszont az eggyel kevesebb találkozót játszó manchesterieket csak hárommal, ráadásul gólkülönbségük is rosszabb riválisuknál.

“Tudtuk, hogy a City komoly rivális lesz, viszont legalább hagyott minket játszani, ellenben a Chelsea-vel” – mondta Suarez egy uruguayi csatorna műsorában. „Ami a legjobban idegesített az az volt, hogy már az első perctől húzták az időt, a bedobásoknál is rendre így cselekedtek. Most arra várunk, hogy a City pontot, pontokat veszítsen, mert gólkülönbségben jobban állnak. Emellett persze nekünk figyelni kell arra, hogy mind a két meccsünket megnyerjük.”

Suarezt a napokban ismét összeboronálták a Real Madriddal, de a szezonban 30 bajnoki gólnál tartó támadó ezzel nem igazán kívánt foglalkozni.
“Boldog vagyok a családommal, bárhol is vagyunk” – folytatta a PL idei legjobbjának megválasztott támadó. “A Liverpool játékosa vagyok, a szezon követően pedig csak a világbajnokságra vagyok hajlandó összpontosítani. Semmi mást nem fognak tudni kihúzni belőlem.”

A Liverpoolra a hétvégén (pontosabban hétfő este) a Crystal Palace vár, majd az utolsó körben az Anfielden fogadja a megtépázott Newcastle Unitedot.

A Crystal Palace győzelmét 8.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.75, a Liverpool sikerére pedig 1.36 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply